The Shadow
Üye
Mesajlarim rahatsiz ediyor galibaarkadaşım özelden 3 mesaj attım ben haklı olduğum halde barışalım dedim cevap vermedin o zaman benle konuşma ben seninle konuşuyormuyum ?
Sikayet butonunu kullanabilirsin 
Mesajlarim rahatsiz ediyor galibaarkadaşım özelden 3 mesaj attım ben haklı olduğum halde barışalım dedim cevap vermedin o zaman benle konuşma ben seninle konuşuyormuyum ?
Sikayet butonunu kullanabilirsin 
Erol bile IP'imi göremedi.Tüh, bakmayı unuttum oraya. Bildirim gelmiyor bana.![]()

Mesajlarim rahatsiz ediyor galibaSikayet butonunu kullanabilirsin
Tabi adminler banlanmis uyelerin sikayetleriyle ilgileniyorlarsa
![]()

Uçan bir hayvan adı. Sağ olsun @The Shadow ismimin hayvan adı olduğunu hatırlattı.senin isim ne kardeş

En azindan ben seninde icinde bulundugun "kucuk insanlar" gibi ana avrat saydirmiyorum insanlara
utanılacak kadar düşük bir seviyedesin
Uçan bir hayvan adı. Sağ olsun @The Shadow ismimin hayvan adı olduğunu hatırlattı.![]()

Erol bile IP'imi göremedi.![]()
Bana da öğretir misin özelden? 
Kufur etmek yanlis bi davranistirEn azindan ben seninde icinde bulundugun "kucuk insanlar" gibi ana avrat saydirmiyorum insanlara![]()
Uçan bir hayvan adı. Sağ olsun @The Shadow ismimin hayvan adı olduğunu hatırlattı.![]()

Ban yiyosunBi kez ban alinca noluyo ki?

isminden utandığın için koymadın siteye ?Uçan bir hayvan adı. Sağ olsun @The Shadow ismimin hayvan adı olduğunu hatırlattı.![]()
En azindan ben seninde icinde bulundugun "kucuk insanlar" gibi ana avrat saydirmiyorum insanlara![]()
Kizi niye degistirdin la :uzulkavgami var
Bunu o cilgin arkadasina da anlatman gerekKufur etmek yanlis bi davranistir
Yoo kim dedi. Tolga ezme var. Yermisin ?kavgami var
geleceğ,n heykırı

Kötü muKizi niye degistirdin la :uzul
king crazy e mi?Bunu o cilgin arkadasina da anlatman gerek
Yoo kim dedi. Tolga ezme var. Yermisin ?
Bu da benim oyundaki karekterim. Oyun, android oyunu. Senin avatara benzetmeye çalıştım.benim avatar yakmıyor mu![]()