Sucrofe
Üye
Liseye geçtim. Hepsi bu.tanitmadin[emoji17]
Yaşımı söylemeyi pek sevmem çünkü ezileceğimi düşünürüm hep.Liseye geçtim. Hepsi bu.tanitmadin[emoji17]
Yaşımı söylemeyi pek sevmem çünkü ezileceğimi düşünürüm hep.Uzulme yaa bende seviyorum ama yapcak bisi yok anca ya ararsin ya mesaj atarsin yada facede watsapta yazarsinYaz bitti ve okullar başlayacak ama ben hala bir kızı seviyorum. Yollarımız da ayrıldı. N'apcağımı da bilmiyorum ya.

ozelden soyle beni bilen bilir sirlari tutarim adinida demedinLiseye geçtim. Hepsi bu.Yaşımı söylemeyi pek sevmem çünkü ezileceğimi düşünürüm hep.
Iyiyimİyiyim sen nasılsın?![]()

Şimdi 1 beğeni kastın.@Sucrofe zaten şakasına yaptım ya beğeni sayısı artsa ne artmasa ne![]()

Çok seviyorum ya. Liseyle de yollarımız ayrıldı. Kaparlar kızı, of ya.Uzulme yaa bende seviyorum ama yapcak bisi yok anca ya ararsin ya mesaj atarsin yada facede watsapta yazarsin![]()
Kiz seni seviyosa baskalarina izin vermez seni secer zatenÇok seviyorum ya. Liseyle de yollarımız ayrıldı. Kaparlar kızı, of ya.

S4 minici gelmisIyiyim![]()

Sevdiğini de düşünmüyorum zaten ama çok seviyorum işte. Onun bana bir gülümsemesi için nelerimi veririm ben ya. Aşk böyle bir şey işte.Kiz seni seviyosa baskalarina izin vermez seni secer zaten![]()
yap ozamanSevdiğini de düşünmüyorum zaten ama çok seviyorum işte. Onun bana bir gülümsemesi için nelerimi veririm ben ya. Aşk böyle bir şey işte.
Aynen yaaSevdiğini de düşünmüyorum zaten ama çok seviyorum işte. Onun bana bir gülümsemesi için nelerimi veririm ben ya. Aşk böyle bir şey işte.

Ooo S4 Mini fanı hoş geldin.Iyiyim![]()

kardeşim yüzünden pc işgal oldu anca geldim pfffOoo hosgeldin nasilsin![]()
Iyiyimİyiyim sen nasılsın?![]()

Ne yapayım abi?yap ozaman
Tamam hosgeldinkardeşim yüzünden pc işgal oldu anca geldim pfff
Nabuun ? 
S4 minici :PIyiyim![]()
Fan değilim benOoo S4 Mini fanı hoş geldin.![]()
ama sen pervane olabilirsin 
2 yıldır bu forumdayım sevildiğimi bilmek güzelNeyin nesisin abi sen? İlk defa görüyorum seni. Tanımıyorum ama özlendiğine göre iyisin.![]()

Kizi kendine yap diyo anladin mi?Ne yapayım abi?