KingDroid
Üye
Bildirim gelmemesi neden kaynaklaniyo acaba

Bildirim gelmemesi neden kaynaklaniyo acaba

valla bilemicem tarifler uyuyor ama yasini tam hatirlasakEe abi inandin mi bana ?
Ne tesadüf, aynı duygular içerisindeyiz.sen bana kendini tanitmadin sevdim seni ama

Optimus G3 v1.3.2 ROM'unu kurduğumdan beri bildirim gelmiyor maalesef bana. ROM'dan kaynaklı olsa gerek.ben tapatalkdan memnunum aninda geliyor
Bildirim gelmemesi neden kaynaklaniyo acaba![]()

Aleyküm Selam.Selamün aleyküm[emoji106]
20 yasindayim suan adim anil iste[emoji41]Ne tesadüf, aynı duygular içerisindeyiz.![]()
Optimus G3 v1.3.2 ROM'unu kurduğumdan beri bildirim gelmiyor maalesef bana. ROM'dan kaynaklı olsa gerek.
Gorunus ayni biraz hizli yine bildirim gelmiyo bikac yer degisik bide tapatalk pro yaziyo![]()

Diyecek birseyim yok.Hic boyle bir durumla karsilasmamistimvalla bilemicem tarifler uyuyor ama yasini tam hatirlasak

Ben rom degistirmedim hala ayni rom ama bikac gundur hicbir bildirim gelmiyor isteNe tesadüf, aynı duygular içerisindeyiz.![]()
Optimus G3 v1.3.2 ROM'unu kurduğumdan beri bildirim gelmiyor maalesef bana. ROM'dan kaynaklı olsa gerek.

Gorunus ayni biraz hizli yine bildirim gelmiyo bikac yer degisik bide tapatalk pro yaziyo![]()

Selamün aleyküm![]()
Ben rom degistirmedim hala ayni rom ama bikac gundur hicbir bildirim gelmiyor iste![]()

Biliyorum bunları abi.20 yasindayim suan adim anil iste[emoji41]
Ayıptır sorması manitayla arayı duzelttin mi?Ozele bakben artik dowland moda girmem bisey degistirmez

evette bursaya gidecekmis grafikerlik cikmis yol ayriliyor senctanit
Biliyorum bunları abi.Ayıptır sorması manitayla arayı duzelttin mi?
İyi gecelerBen uyayim iyi geceler herkese

Allah rahatlik versinBen uyayim iyi geceler herkese
Benim manita yanibasimdaevette bursaya gidecekmis grafikerlik cikmis yol ayriliyor senctanit
sana uzuldum dogrusu