The Shadow
Üye
barda çalıştım bodyguard olarak ama hiç içmemiştim.
akşam 8 gece 4 olunca hayat farklı oluyor
Belki de herseyden once geceyi gunduzu duzeltmek gerek gunluk islerden zaman kalmayabilir icmeye unutulur gider belki 
barda çalıştım bodyguard olarak ama hiç içmemiştim.
akşam 8 gece 4 olunca hayat farklı oluyor
Belki de herseyden once geceyi gunduzu duzeltmek gerek gunluk islerden zaman kalmayabilir icmeye unutulur gider belki 
Gece gece islik caliyo bu da yav
Uyandirdin la tum milleti İyi FikirSoyle yarisma duzenleyenlere forumdaki odulu portakal suyu yapsinlar gir kazan![]()

en fazla üç gün,içmemeye çalış bi gün nolur
meşguliyetsizlikde insanı boşa sürüklüyor dediğin gibi ama mmalesef.çalıştığım zamanlar bitkinde olsam akşam 10da olsa içiyordum.Belki de herseyden once geceyi gunduzu duzeltmek gerek gunluk islerden zaman kalmayabilir icmeye unutulur gider belki
![]()
Istersem vuvuzela çalarımGece gece islik caliyo bu da yavUyandirdin la tum milleti
![]()
opaHayirli sabahlaren fazla üç gün,
sonrası sinir harbi yaşıyorum evde.sigara gibi yani.
meşguliyetsizlikde insanı boşa sürüklüyor dediğin gibi ama mmalesef.çalıştığım zamanlar bitkinde olsam akşam 10da olsa içiyordum.
neyse bakalım.uykum geldi.ilgilenen arkadşlar saolsun fazla içmesin.
bende eğlencesine içiyordum zamanında ama şuan aralıksız 10 yıldır içiyorum ama sadece 5 bira
oda akşam 8.
dikkat edin
hayırlı sabahlar

Dedim sana anlatmaya gerek yok diyeBu gravitybox sahane bisiymis![]()

Istersem vuvuzela çalarımopa
Cal da dinleyek 
Bu yaptigim degisikliklerden birazi

Bu yaptigim degisikliklerden birazi

Ss attirtmayin simdiLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
![]()

Atda görek
Ss attirtmayin simdi![]()

Neler yapmissin neler ben bizimkiler rootu cakmasin diye fazla yapmiyomLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
![]()

Atda görek![]()

Klavye güzel değil samsung klavyesi ezer geçer son uygulamalarda eski kullandığım romda beyaz temalisi vardi
Ya aslinda statusbarda internet hizi gostergesi vardi da module biseyler olmus calismiyodu ugrasmadim bende![]()
Son uygulamalar menusunu ozellestirmek istiyorumAraştır işte senin zevklerini nerden bilelim![]()