YkPkY
Üye
Gozler iyi degil zaten yav lisede de gozluk takmak da istemiyorum simdi lens olursa olmazsa olana kadar idare etcez artikBosuna 15 tl vermemis oldukGit bi gozluk yazdir artik goremiyosan
![]()

Evetkaça geçtin 3e mi
iki haftadan az kaldi okul basliycak(.......)okulu özledim baslasın artıkEvetiki haftadan az kaldi okul basliycak(.......)

Benim gozlerde neredeyse problem yok ama yine de aile zoruyla takiyorum isteGozler iyi degil zaten yav lisede de gozluk takmak da istemiyorum simdi lens olursa olmazsa olana kadar idare etcez artik![]()
önüme rakı viski votka koy hergün hiçbiriçini içmem.bira bağımlısı mısın yani alla alla
Ben hic ozlemedim keske iki ay daha tatil olsaokulu özledim baslasın artık![]()
O da kotu tabiBenim gozlerde neredeyse problem yok ama yine de aile zoruyla takiyorum iste
Neyse hayirlisi olan olur yapacak bisey yok 
Kafana takmaönüme rakı viski votka koy hergün hiçbiriçini içmem.
içerim ama hergün içemem
alkoliğim desem oda yok.
ne iş anlamadım

sen yazın çalıştın mıBen hic ozlemedim keske iki ay daha tatil olsa
Hayirsen yazın çalıştın mı
başka iş artık yoruyor,pek sağlığım yerinde değil ortapedik olarakBaska bi hobi yap iste
başka iş artık yoruyor,pek sağlığım yerinde değil ortapedik olarak
cozum bulamadim vallabak işte ben çalıştım çalışırken keşke okula gitsem diyoddum evde yatmak gibiside yok ama

Evde yatmak gibisi yoksa neden keske okula gitsem diyosun ki o zamanbak işte ben çalıştım çalışırken keşke okula gitsem diyoddum evde yatmak gibiside yok ama![]()

ortamı özledim bi yandanEvde yatmak gibisi yoksa neden keske okula gitsem diyosun ki o zaman![]()

Bende evde yatmaktan bunaldimbak işte ben çalıştım çalışırken keşke okula gitsem diyoddum evde yatmak gibiside yok ama![]()
yatiyorum 1'e 2'ye kadar hicbi ise de yaramiyorum her gun de telefonla oynuyorum 20 saat falanRoot var sonucta olum degistir degistir istedigini yap bak ben hic sıkılıyo muyumBende evde yatmaktan bunaldimyatiyorum 1'e 2'ye kadar hicbi ise de yaramiyorum her gun de telefonla oynuyorum 20 saat falan

dışarı çık kankin falan yok muBende evde yatmaktan bunaldimyatiyorum 1'e 2'ye kadar hicbi ise de yaramiyorum her gun de telefonla oynuyorum 20 saat falan