beytullah6767
Üye
Bende vardi acayip ses cikiyo iyi bas yapiyor fakat çabuk kırılıyorCakma beats nasil? fiyati ne kadar? ses cikisi nasil?
Bende vardi acayip ses cikiyo iyi bas yapiyor fakat çabuk kırılıyorCakma beats nasil? fiyati ne kadar? ses cikisi nasil?
benyatmayi planlayan var mi?
plastik hersey kırılırBende vardi acayip ses cikiyo iyi bas yapiyor fakat çabuk kırılıyor
o zaman modifiyeli samsung kulaklik ile devamBende vardi acayip ses cikiyo iyi bas yapiyor fakat çabuk kırılıyor

Ne yaptin cakma beats kablolariyla mi degistirdino zaman modifiyeli samsung kulaklik ile devam![]()

modifiyemio zaman modifiyeli samsung kulaklik ile devam![]()

Kulaklik kirilir mi hiccebimde kalmis uyumusum oyle kirilmamis![]()

çakma bits ne kadar

kulakligin kulaklarindan birisi ariza yapiyodu surekli bende icini acip baska bir bozuk kulakligin kulaklarini lehimledim ozur dilerim ancak bu kadar duzgun anlatabildimNe yaptin cakma beats kablolariyla mi degistirdin![]()
estağfurullah anladık biz rahat ol senkulakligin kulaklarindan birisi ariza yapiyodu surekli bende icini acip baska bir bozuk kulakligin kulaklarini lehimledim ozur dilerim ancak bu kadar duzgun anlatabildim
Tamam la nolcak ne ozur diliyonkulakligin kulaklarindan birisi ariza yapiyodu surekli bende icini acip baska bir bozuk kulakligin kulaklarini lehimledim ozur dilerim ancak bu kadar duzgun anlatabildim
Kulakligin kulaklari
Duyabiliyor mu bari 
olurresmini cekip yollayayim
fshdjfhsjdfhjdfhjsdfhjdfhsdjfhjfh :gun99999999999999999999: ewerwerTamam la nolcak ne ozur diliyonKulakligin kulaklari
Duyabiliyor mu bari
![]()
olur
fshdjfhsjdfhjdfhjsdfhjdfhsdjfhjfh :gun99999999999999999999: ewerwer
PC iyi gelmedi sana eskiden yapmazdin klavyeyle boyle seyler 
eskiden pc'm mi vardıPC iyi gelmedi sana eskiden yapmazdin klavyeyle boyle seyler
![]()
![]()
daha dorusu netim 
Yok muydu dandik bi taneeskiden pc'm mi vardı![]()

net yoktu ki pc alındı net geldiYok muydu dandik bi tane![]()
Ben 2015 te olurum heralde2016 yılında tuğ olurum artık![]()
1700 mesaj falan var galiba 
2016 yılında tuğ olurum artık
net yoktu ki pc alındı net geldi