Bardakların içinde ne var? :hmmm hic:kop:
The Shadow Üye mürteza16' Alıntı: Ama avea daha avantajlı. Turkcell vr vodafone günlük 150 mbden aylık 4,5 gb. Avea kesintisiz 3 gb Genişletmek için tıkla ... Hani bi el atsan diyorum
mürteza16' Alıntı: Ama avea daha avantajlı. Turkcell vr vodafone günlük 150 mbden aylık 4,5 gb. Avea kesintisiz 3 gb Genişletmek için tıkla ... Hani bi el atsan diyorum
0MG90 Üye Sucrofe' Alıntı: Birde LG G2'yi sevmiyorsun be abi. Genişletmek için tıkla ... kim dedi onu tasarımı ve arayüzü bana göre değil sadece
Sucrofe' Alıntı: Birde LG G2'yi sevmiyorsun be abi. Genişletmek için tıkla ... kim dedi onu tasarımı ve arayüzü bana göre değil sadece
Sucrofe Üye mürteza16' Alıntı: Ama avea daha avantajlı. Turkcell vr vodafone günlük 150 mbden aylık 4,5 gb. Avea kesintisiz 3 gb Genişletmek için tıkla ... Ve Avea yavaş.
mürteza16' Alıntı: Ama avea daha avantajlı. Turkcell vr vodafone günlük 150 mbden aylık 4,5 gb. Avea kesintisiz 3 gb Genişletmek için tıkla ... Ve Avea yavaş.
Sucrofe Üye 0MG90' Alıntı: kim dedi onu tasarımı ve arayüzü bana göre değil sadece Genişletmek için tıkla ... ROM veya root atıyorsan bulaşma zaten. Download moddan bir ROM atamadım ya. Nexus 5 king.
0MG90' Alıntı: kim dedi onu tasarımı ve arayüzü bana göre değil sadece Genişletmek için tıkla ... ROM veya root atıyorsan bulaşma zaten. Download moddan bir ROM atamadım ya. Nexus 5 king.
007wolverine Üye Sucrofe' Alıntı: Bir şey anlamadım desem? Genişletmek için tıkla ... yarın detaylı anlatayım istersen
Sucrofe' Alıntı: Bir şey anlamadım desem? Genişletmek için tıkla ... yarın detaylı anlatayım istersen
mürteza16 Üye The Shadow' Alıntı: Hani bi el atsan diyorum Genişletmek için tıkla ... Özele mesaj at. Sabaha dönüş yaparım. Sucrofe' Alıntı: Ve Avea yavaş. Genişletmek için tıkla ... Saniyede 700kb/s yavaş mı?
The Shadow' Alıntı: Hani bi el atsan diyorum Genişletmek için tıkla ... Özele mesaj at. Sabaha dönüş yaparım. Sucrofe' Alıntı: Ve Avea yavaş. Genişletmek için tıkla ... Saniyede 700kb/s yavaş mı?
The Shadow Üye mürteza16' Alıntı: Özele mesaj at. Sabaha dönüş yaparım. Saniyede 700kb/s yavaş mı? Genişletmek için tıkla ... Nasil olsa sabah cevap vercen 3-4 gibi atarim
mürteza16' Alıntı: Özele mesaj at. Sabaha dönüş yaparım. Saniyede 700kb/s yavaş mı? Genişletmek için tıkla ... Nasil olsa sabah cevap vercen 3-4 gibi atarim
0MG90 Üye Sucrofe' Alıntı: ROM veya root atıyorsan bulaşma zaten. Download moddan bir ROM atamadım ya. Nexus 5 king. Genişletmek için tıkla ... ooo desire c ye neler neler yaptım ama yeni telefon alınca uğraşmıcam
Sucrofe' Alıntı: ROM veya root atıyorsan bulaşma zaten. Download moddan bir ROM atamadım ya. Nexus 5 king. Genişletmek için tıkla ... ooo desire c ye neler neler yaptım ama yeni telefon alınca uğraşmıcam