Elektr0
Üye
demek ki çok sinirlenik bende aç oldugum an kızlardaki bu siniri kendimde hissederim çok kötü bir durumöyle pek durmuyor telefonlarimi acmiyor [emoji17]
Sana asılırlar tacize ugrarsınProfile bunu koysam nasil durur?

demek ki çok sinirlenik bende aç oldugum an kızlardaki bu siniri kendimde hissederim çok kötü bir durumöyle pek durmuyor telefonlarimi acmiyor [emoji17]
Sana asılırlar tacize ugrarsınProfile bunu koysam nasil durur?

yav beni kötu bilmese iyidi yademek ki çok sinirlenik bende aç oldugum an kızlardaki bu siniri kendimde hissederim çok kötü bir durum
Sana asılırlar tacize ugrarsın![]()
Bu arada gecen ay bi kiz arkadasim vardi mesaj yazmiyodu surekli bende sinirlendim bastim engeli ohh iyi oldu kiymetimi bilmesin odemek ki çok sinirlenik bende aç oldugum an kızlardaki bu siniri kendimde hissederim çok kötü bir durum

sevgilin seni kötü birimi biliyoryav beni kötu bilmese iyidi ya
peki kötü birimisinAnil da koyuyo kiz resmidemek ki çok sinirlenik bende aç oldugum an kızlardaki bu siniri kendimde hissederim çok kötü bir durum

Anıla da zamanında asıldılar tacize ugradımı bilmiyorum ama şuan yeri rahatAnil da koyuyo kiz resmi![]()

yok arkadaslarim oyle yazmis masada birakmistim teli muziklerine bakicam dediydi lavobaya gittim arkadaslar whatsptan hakkımda beni kotulemisler kizda duyunca öyle istesevgilin seni kötü birimi biliyorpeki kötü birimisin
İyi o zaman sirin kedi kalsinAnıla da zamanında asıldılar tacize ugradımı bilmiyorum ama şuan yeri rahat![]()

ben camdan atlim gelinmiAnil da koyuyo kiz resmi![]()
Watsaba kilit koymamissin yaa o kotu olmus isteyok arkadaslarim oyle yazmis masada birakmistim teli muziklerine bakicam dediydi lavobaya gittim arkadaslar whatsptan hakkımda beni kotulemisler kizda duyunca öyle iste
Oha p****dan mi kestin bu goruntuyuFavorim bi ara bu vardi
yok arkadaslarim oyle yazmis masada birakmistim teli muziklerine bakicam dediydi lavobaya gittim arkadaslar whatsptan hakkımda beni kotulemisler kizda duyunca öyle iste

Seni kiz arkadasin terk edince ne hissettin?ben camdan atlim gelinmi
klasik bişi[emoji18]Seni kiz arkadasin terk edince ne hissettin?
Kedi iyi ya kızlarda sever zaten de burdaki kız üye sayısı denizdeki bi kaşık su gibidirİyi o zaman sirin kedi kalsin![]()

Biri dusse de hayrina banaKedi iyi ya kızlarda sever zaten de burdaki kız üye sayısı denizdeki bi kaşık su gibidir![]()

Engeli ben bastigim icin hic bisi hissetmedim ilk once ama sonra arabeske vurdum iste sonra da onu unutmak icin foruma geldim isteklasik bişi[emoji18]