Kısa ve öz geldim çok uykum var size kolay gelsin hayırlı geceler :D H.G. :kıskıs: :bye:
SHS Üye BLooD_ReG' Alıntı: Kısa ve öz geldim çok uykum var size kolay gelsin hayırlı geceler Genişletmek için tıkla ... H.G.
BLooD_ReG' Alıntı: Kısa ve öz geldim çok uykum var size kolay gelsin hayırlı geceler Genişletmek için tıkla ... H.G.
KingDroid Üye The Shadow' Alıntı: Bilmem Olabilir Genişletmek için tıkla ... Ya aslinda mtk olmasi iyi imei falan calinirsa yenisini gomersin icine
The Shadow' Alıntı: Bilmem Olabilir Genişletmek için tıkla ... Ya aslinda mtk olmasi iyi imei falan calinirsa yenisini gomersin icine
The Shadow Üye frknkrc44' Alıntı: Ohoo herkes yatiyo Genişletmek için tıkla ... Zaman geçiyor bu normal bişey
KingDroid Üye Ben pc olmadan root icin denemedigim yol kalmadi pc olmadan root yapacak program lazim bana
KingDroid Üye The Shadow' Alıntı: Zaman geçiyor bu normal bişey Genişletmek için tıkla ... Aokp ci bari sen yatma
The Shadow Üye frknkrc44' Alıntı: Aokp ci bari sen yatma Genişletmek için tıkla ... Daha yatmıyorum zaten
KingDroid Üye The Shadow' Alıntı: Daha yatmıyorum zaten Genişletmek için tıkla ... Framaroot,z4root,towelroot,easyroot denedim telefonu root etmedi baska yol var midir?
The Shadow' Alıntı: Daha yatmıyorum zaten Genişletmek için tıkla ... Framaroot,z4root,towelroot,easyroot denedim telefonu root etmedi baska yol var midir?
Anil-D Üye frknkrc44' Alıntı: Framaroot,z4root,towelroot,easyroot denedim telefonu root etmedi baska yol var midir? Genişletmek için tıkla ... internet kafeye gidip atmak
frknkrc44' Alıntı: Framaroot,z4root,towelroot,easyroot denedim telefonu root etmedi baska yol var midir? Genişletmek için tıkla ... internet kafeye gidip atmak
KingDroid Üye Anil-D' Alıntı: internet kafeye gidip atmak Genişletmek için tıkla ... İnternet kafe pahali burda
The Shadow Üye CaptainPrice.' Alıntı: Selamun Aleykum Genişletmek için tıkla ... Aleyküm selam Anil-D' Alıntı: internet kafeye gidip atmak Genişletmek için tıkla ... +1 frknkrc44' Alıntı: İnternet kafe pahali burda Genişletmek için tıkla ... Biraz çıkacan mecbur
CaptainPrice.' Alıntı: Selamun Aleykum Genişletmek için tıkla ... Aleyküm selam Anil-D' Alıntı: internet kafeye gidip atmak Genişletmek için tıkla ... +1 frknkrc44' Alıntı: İnternet kafe pahali burda Genişletmek için tıkla ... Biraz çıkacan mecbur