The Shadow
Üye
Ne şirketiAleyküm selam hoşgeldin abi
Sana imza attıran var galiba
Amcamgilin kayınçosunun büyük dedesinin babasını kuzeninin beşik kertiydi
şirket batar aman yapma![]()

Ne şirketiAleyküm selam hoşgeldin abi
Sana imza attıran var galiba
Amcamgilin kayınçosunun büyük dedesinin babasını kuzeninin beşik kertiydi
şirket batar aman yapma![]()

İyi olmaya çalışıyoruz işte abi.Hoş buldum arkadaşlar, iyiyim sorduğunuz için teşekkürler. Sizler nasılsınız?

Köşk mü?Eski köşkümüzde tablosu vardı![]()

Ne şirketi![]()
ciktim aldiniz almayaydiniz hem sizemi sorcam kime verip vermicemi [emoji35]He he, biz kötüledik. Kız eski mesajları okumuş bi kere zaten ben mehmetle rom muhabbeti yapıyodum orda her zamankinden. Sen kızın eline ver telefonu sonra bizi suçla. Gruba girmeyeydin o zaman.
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Biz ne ara kurduk yav orayı kaç cihaza yayılmışız öyle 
Daim olsun kardeşim.İyi olmaya çalışıyoruz işte abi.![]()

gecmis olsun abiYav otuz üç yaşında arıya sokuldum. Siftahı aldılar benden. Yalnız mübarek hayvan ne şişirdi be.![]()
Hoş buldum arkadaşlar, iyiyim sorduğunuz için teşekkürler. Sizler nasılsınız?

Geçmiş olsun.Yav otuz üç yaşında arıya sokuldum. Siftahı aldılar benden. Yalnız mübarek hayvan ne şişirdi be.![]()
Eyiyim sen nassıng yiğenim
![]()
video düzenlemeye çalışıyom la unutmuşum burayı@İsmail
Daha eyi misen?![]()
vere vere snickers mi verdin seni cimri al sanaKöşk mü?
Paşa dedenden kalma saray sanmıştım![]()

Çok şükür iyiyim.Hoş buldum arkadaşlar, iyiyim sorduğunuz için teşekkürler. Sizler nasılsınız?

Alan ben değilim grubun yöneticisi olmadığımı çok iyi biliyosun. Madem bize sormayacaksın telefonu kime verip vermeyeceğini bizi suçlayamaya bize laf atmaya hakkın yok.ciktim aldiniz almayaydiniz hem sizemi sorcam kime verip vermicemi [emoji35]
Geçmiş olsunYav otuz üç yaşında arıya sokuldum. Siftahı aldılar benden. Yalnız mübarek hayvan ne şişirdi be.![]()

AminDaim olsun kardeşim.![]()

@KinG CrazY ban yedikten sonra bana sardı yav.Keşke gelse de yemek resmi atsa, of.
![]()

Teşekkürler Anılcım.gecmis olsun abi