İhtiyar007
Üye
İşten neden ayrıldın?diledigini de ama olacak ve geleceklerede dikkat et[emoji6]

İşten neden ayrıldın?diledigini de ama olacak ve geleceklerede dikkat et[emoji6]

diledigini de ama olacak ve geleceklerede dikkat et[emoji6]

iyi yapmisin göbekde atda tam olsun [emoji6]zaten mesajını şikayet etmiştim
sana torpil geçerler![]()
iyi yapmisin göbekde atda tam olsun [emoji6]

Bir admin alıntı yapabilirmi mesajını şikayet edeceğimde
Arkalardadır.Revenqul'un mesajını bul.Arkalardadır.
[DOUBLEPOST=1409525887,1409525840]Dalga geçiyor abi, alınma.sen delisin resmen akıllı bir insan böyle şeyler yapmaz coluk çocukla ugraşcak halim yok benden uzak nereye gidersen git
Üşengençliğin bu kadarı.uğraşamam![]()

kimsin lan[emoji33]uğraşamam
zaten senle uğraşan yok ki sen sinirlisin her şeye atlıyorsun zaten bu benim yeni hesabım eskiden senle aramız çok iyiydi
kimsin lan[emoji33]

atarmi? söyleme[emoji18]o kadar atar yaptın ban atsalar söylemem![]()
Türkiye'deki en son başvuru yapabileceğin en yetkili şikâyet adresi Anayasa Mahkemesi dahası yok, AİHM var fakat aldığı kararlar Türkiye'yi bağlamaz devlet isterse karara uyar. Daha da şikâyet etmek istiyorsan ilahi adalet var istersen bekle, ama ben ilahi adaletin bir Demet Akalın şarkısı olmasından ötesi görmedim ve neyin peşindesin çözemedim.Mahkemeyi şikayet edersem?

buldum kim oldugunu[emoji6]
Uluslararası mahkemeye giderim.Türkiye'deki en son başvuru yapabileceğin en yetkili şikâyet adresi Anayasa Mahkemesi dahası yok, AİHM var fakat aldığı kararlar Türkiye'yi bağlamaz devlet isterse karara uyar. Daha da şikâyet etmek istiyorsan ilahi adalet var istersen bekle, ama ben ilahi adaletin bir Demet Akalın şarkısı olmasından ötesi görmedim ve neyin peşindesin çözemedim.![]()
Orayı da şikayet edeceğim.
Dahası da yok galiba, haksızlık. Dokunulmazlar en üsttekiler.Lahey'de Uluslarası Ceza Mahkemesi var ama bu mahkeme:Uluslararası mahkemeye giderim.Orayı da şikayet edeceğim.
Dahası da yok galiba, haksızlık. Dokunulmazlar en üsttekiler.