Bu gece kimler var bakalım? Gececiler buraya!

Sponsorlu Bağlantılar

0MG90

0MG90

Üye
:hmmm

Neyse ben kaçtım iyi geceler tekrardan

beats

beats

Üye
Mahkemeyi şikayet edersem?
Türkiye'deki en son başvuru yapabileceğin en yetkili şikâyet adresi Anayasa Mahkemesi dahası yok, AİHM var fakat aldığı kararlar Türkiye'yi bağlamaz devlet isterse karara uyar. Daha da şikâyet etmek istiyorsan ilahi adalet var istersen bekle, ama ben ilahi adaletin bir Demet Akalın şarkısı olmasından ötesi görmedim ve neyin peşindesin çözemedim. :P:

• Beğen
Tepkiler: 0MG90
Sucrofe

Sucrofe

Üye
Türkiye'deki en son başvuru yapabileceğin en yetkili şikâyet adresi Anayasa Mahkemesi dahası yok, AİHM var fakat aldığı kararlar Türkiye'yi bağlamaz devlet isterse karara uyar. Daha da şikâyet etmek istiyorsan ilahi adalet var istersen bekle, ama ben ilahi adaletin bir Demet Akalın şarkısı olmasından ötesi görmedim ve neyin peşindesin çözemedim. :P:
Uluslararası mahkemeye giderim. :zzz: Orayı da şikayet edeceğim. :D Dahası da yok galiba, haksızlık. Dokunulmazlar en üsttekiler.

Anil-D

Anil-D

Üye
olsun arkadaşım olsan dahi yapilan yanlışa gozyumamam

• Beğen
Tepkiler: KinG CrazY
Sucrofe

Sucrofe

Üye
Bu ortama bu şarkı çok iyi gider:

Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

• Beğen
Tepkiler: beats ve Anil-D
beats

beats

Üye
Uluslararası mahkemeye giderim. :zzz: Orayı da şikayet edeceğim. :D Dahası da yok galiba, haksızlık. Dokunulmazlar en üsttekiler.
Lahey'de Uluslarası Ceza Mahkemesi var ama bu mahkeme:
"Savaş suçları, insanlığa karşı işlenen suçlar, soykırım suçları ve saldırı suçlarına bakan uluslararası bir mahkemedir."
Allah aşkına senin başına ne geldi?:)

Üst Alt