İyiyim bro sen nasılsın :) bende [emoji3] iyim saol hayat nasil
Anil-D Üye BLooD_ReG' Alıntı: İyiyim bro sen nasılsın Genişletmek için tıkla ... bende [emoji3] iyim saol hayat nasil
BLooD_ReG' Alıntı: İyiyim bro sen nasılsın Genişletmek için tıkla ... bende [emoji3] iyim saol hayat nasil
KinG CrazY Üye ANIL' Alıntı: İyi geceler arkadaşlar. Sıkıntı mı var? Genişletmek için tıkla ... var canım sıkıldı kendi mesajımı şikayet ettim ?
ANIL' Alıntı: İyi geceler arkadaşlar. Sıkıntı mı var? Genişletmek için tıkla ... var canım sıkıldı kendi mesajımı şikayet ettim ?
Silinen Üye 988579 Kapalı Hesap İhtiyar007' Alıntı: @BLooD_ReG Aleyküm selam. Hoş geldin. Genişletmek için tıkla ... Hb abicim nasılsın :
İhtiyar007' Alıntı: @BLooD_ReG Aleyküm selam. Hoş geldin. Genişletmek için tıkla ... Hb abicim nasılsın :
minoo Üye KinG CrazY' Alıntı: var canım sıkıldı kendi mesajımı şikayet ettim ? Genişletmek için tıkla ... Akşam yemeğinde ne yedin sen?
KinG CrazY' Alıntı: var canım sıkıldı kendi mesajımı şikayet ettim ? Genişletmek için tıkla ... Akşam yemeğinde ne yedin sen?
KinG CrazY Üye minoo' Alıntı: Akşam yemeğinde ne yedin sen? Genişletmek için tıkla ... mantı hatta resmini atıp milleti acıktırdım cidden kendi mesajımı şikayet ettim peace
minoo' Alıntı: Akşam yemeğinde ne yedin sen? Genişletmek için tıkla ... mantı hatta resmini atıp milleti acıktırdım cidden kendi mesajımı şikayet ettim peace
Revengeful Emekli Yönetici Anıl şikayetini hemen kapamış. Yoksa ben senin için anlam yüklü bir şey yazmıştım.. kısmet değilmiş
Revengeful Emekli Yönetici Anıl şikayetini hemen kapamış. Yoksa ben senin için anlam yüklü bir şey yazmıştım.. kısmet değilmiş
minoo Üye İhtiyar007' Alıntı: Mor mu Mavi mi? Genişletmek için tıkla ... Eskiden rengimiz mordu ya o ağız alışkanlığı. Mavi işte çaktırma
İhtiyar007' Alıntı: Mor mu Mavi mi? Genişletmek için tıkla ... Eskiden rengimiz mordu ya o ağız alışkanlığı. Mavi işte çaktırma
Silinen Üye 988579 Kapalı Hesap İhtiyar007' Alıntı: İyiyim. Sen? Genişletmek için tıkla ... ALLAHA şükür
KinG CrazY Üye Revengeful' Alıntı: Anıl şikayetini hemen kapamış. Yoksa ben senin için anlam yüklü bir şey yazmıştım.. kısmet değilmiş Genişletmek için tıkla ... özelden yazarmısın @ANIL sağolsun bana mesaj kasma hilesi de vermişti Anil-D' Alıntı: arkadas içmiş Genişletmek için tıkla ... Su içiyorum
Revengeful' Alıntı: Anıl şikayetini hemen kapamış. Yoksa ben senin için anlam yüklü bir şey yazmıştım.. kısmet değilmiş Genişletmek için tıkla ... özelden yazarmısın @ANIL sağolsun bana mesaj kasma hilesi de vermişti Anil-D' Alıntı: arkadas içmiş Genişletmek için tıkla ... Su içiyorum
İhtiyar007 Üye minoo' Alıntı: Eskiden rengimiz mordu ya o ağız alışkanlığı. Mavi işte çaktırma Genişletmek için tıkla ...
minoo' Alıntı: Eskiden rengimiz mordu ya o ağız alışkanlığı. Mavi işte çaktırma Genişletmek için tıkla ...
Anil-D Üye KinG CrazY' Alıntı: özelden yazarmısın @ANIL sağolsun bana mesaj kasma hilesi de vermişti Su içiyorum Genişletmek için tıkla ... haha cok komik gulim bari insanlari yalan yanlış yere kendi kafana göre rahatsiz etmeyetkisini kim veriyor sana?
KinG CrazY' Alıntı: özelden yazarmısın @ANIL sağolsun bana mesaj kasma hilesi de vermişti Su içiyorum Genişletmek için tıkla ... haha cok komik gulim bari insanlari yalan yanlış yere kendi kafana göre rahatsiz etmeyetkisini kim veriyor sana?
KinG CrazY Üye Anil-D' Alıntı: haha cok komik gulim bari insanlari yalan yanlış yere kendi kafana göre rahatsiz etmeyetkisini kim veriyor sana? Genişletmek için tıkla ... moralin bozuk diye bir şey demiyorum
Anil-D' Alıntı: haha cok komik gulim bari insanlari yalan yanlış yere kendi kafana göre rahatsiz etmeyetkisini kim veriyor sana? Genişletmek için tıkla ... moralin bozuk diye bir şey demiyorum
Anil-D Üye KinG CrazY' Alıntı: moralin bozuk diye bir şey demiyorum Genişletmek için tıkla ... diledigini de ama olacak ve geleceklerede dikkat et[emoji6]
KinG CrazY' Alıntı: moralin bozuk diye bir şey demiyorum Genişletmek için tıkla ... diledigini de ama olacak ve geleceklerede dikkat et[emoji6]