İhtiyar007
Üye
Bu iyi bir şey değil mi?he saka he [emoji17] arkadaslarim kizi soguttu benden öyle bir arkadaslarim yok zaten[emoji3] yeter [emoji17] isten ayrildim[emoji17]

İşten ayrılman kötü olmuş. Sebep?
Bu iyi bir şey değil mi?he saka he [emoji17] arkadaslarim kizi soguttu benden öyle bir arkadaslarim yok zaten[emoji3] yeter [emoji17] isten ayrildim[emoji17]

he saka he [emoji17] arkadaslarim kizi soguttu benden öyle bir arkadaslarim yok zaten[emoji3] yeter [emoji17] isten ayrildim[emoji17]
sen zannetmiştik ?iyilik siz?
İdare ediyoruz..
Sen?![]()
Bende iyiyim O yazan sen değil miydin yahu ?he saka he [emoji17] arkadaslarim kizi soguttu benden öyle bir arkadaslarim yok zaten[emoji3] yeter [emoji17] isten ayrildim[emoji17]
kiza nedediklerini duysan [emoji17] böyle konusmasdinBu iyi bir şey değil mi?
İşten ayrılman kötü olmuş. Sebep?
Anıl gruptaki yazan sen değil miydin?sen zannetmiştik ?
yok hacı öyle bişi deil seni eklemistimya sende cikmistinne grupu ben olmadan grup ha![]()

yok hacı öyle bişi deil seni eklemistimya sende cikmistin![]()

La senle ilk tanistigimizda bi gruba eklemistimya wadzaptshatırlamıyorum biraz detaylı anlat kanka
![]()
Tamam. Sustum.kiza nedediklerini duysan [emoji17] böyle konusmasdin
.gif)
kiza nedediklerini duysan [emoji17] böyle konusmasdin

Aynen ya bu kötü olmuşehbe olum sende telefonu vermeseydin keşke direk kızın eline![]()
Biz de anılın şakalarından sanmıştık gene 
hayırlısı olsun kardeşimhe saka he [emoji17] arkadaslarim kizi soguttu benden öyle bir arkadaslarim yok zaten[emoji3] yeter [emoji17] isten ayrildim[emoji17]
La senle ilk tanistigimizda bi gruba eklemistimya wadzapts

Arkadaslar ben gidiyom hadi byyy
Arkadaslar ben gidiyom hadi byyy

Benim de sana bir sorum olacak. Seni şikayet edersem kim ilgileniyor? İyi bilirsin sen.@İhtiyar007 bir sorum olacaktı