SHS
Üye
o da hem riskli hem de benim hafiza karti dolu bide telefonun garantisi devam ediyo 1,5 seneden fazla garantisi var su andaVold.fstab editle sd kart varsa![]()

Ne güzel edit o öyleEdit: oldu.

Len eşim olsa zaten burada senle mi konuşurdum![]()
sana güvenmiştim mesajını şikayet ettim 
Telefonunun garantisi her zaman sensindir. - The Shadowo da hem riskli hem de benim hafiza karti dolu bide telefonun garantisi devam ediyo 1,5 seneden fazla garantisi var su anda
Yemişim garantisini. Yap gitsin işte.o da hem riskli hem de benim hafiza karti dolu bide telefonun garantisi devam ediyo 1,5 seneden fazla garantisi var su anda
Sen güvendiğin insanların mesajını şikayet mi ediyorsun
ben demiştim zaten evli adam gözleme yer mi hiç
ama dedim admin yalan söylemezsana güvenmiştim mesajını şikayet ettim
![]()

Benim senin mesajlarını şikayet ettiğim gibi.Sen güvendiğin insanların mesajını şikayet mi ediyorsun![]()

güvenMİŞTİM dedim zaten şikayet etmedim ban yemek istemiyorumSen güvendiğin insanların mesajını şikayet mi ediyorsun![]()

Pc olmadan root olmuyo istee hicbi root programi ile de root olmadi nalet telefon pc de allah rahmet eylesinTelefonunun garantisi her zaman sensindir. - The Shadow
Benim senin mesajlarını şikayet ettiğim gibi.![]()
Çok fazla konu dağıtıyorum başkalarının senin arkanı toplaması ne güzel demi

Yok bi de etseydingüvenMİŞTİM dedim zaten şikayet etmedim ban yemek istemiyorum![]()

Tel ne?Pc olmadan root olmuyo istee hicbi root programi ile de root olmadi nalet telefon pc de allah rahmet eylesin
Sandalyemin ayağı büküldü ya yamuk oturuyorum o değilde telefonu bilgisayara yakın koydum dııdıdıdııgıdıdıd diye ses geliyor ?![]()
Eskidendi ama. Son 3 aydır tek bi mesajı bile şikayet etmedim.Çok fazla konu dağıtıyorum başkalarının senin arkanı toplaması ne güzel demi
![]()
![]()

Forumda Hacker Var! (3) - MaxiCepKölkeyle ben. Az önce oldum Dikkatli bak.![]()
Huawei Y320-U10Tel ne?