SHS
Üye
3 saat önce bi çocuğa ana bacı hala teyze dini ırki milli ve sülalesine sövdüm zaten. Hâlâ üste çıkmaya çalışıyor.
Aynen.
Bir tane sayfada admin olmasam bende bırakıcam.
Hoşbulduk.![]()
Naber

3 saat önce bi çocuğa ana bacı hala teyze dini ırki milli ve sülalesine sövdüm zaten. Hâlâ üste çıkmaya çalışıyor.
Aynen.
Hoşbulduk.![]()

Bırak şu nalet face i ya3 saat önce bi çocuğa ana bacı hala teyze dini ırki milli ve sülalesine sövdüm zaten. Hâlâ üste çıkmaya çalışıyor.
Aynen.
Hoşbulduk.![]()

Kötü. Senden?

Aleyküm selamSelamun aleyküm, iyi geceler bol muhabbetler diyerek buraya da giriş yapayım 249530. mesaj ile.![]()
Hoş geldin 
Len eşim olsa zaten burada senle mi konuşurdum@Revengeful konu yu bulamadım revengeful ve eşi yazdım olmadı ? link atarmısın![]()

Aleyküm Selam. İyi geceler.Selamun aleyküm, iyi geceler bol muhabbetler diyerek buraya da giriş yapayım 249530. mesaj ile.![]()

facede ne var kii tabii ki hicbi seyyBırak şu nalet face i yaSayfayı kapat tüm linkleri maxicep yap olsun bitsin
![]()
Len eşim olsa zaten burada senle mi konuşurdum![]()

Selamun aleyküm, iyi geceler bol muhabbetler diyerek buraya da giriş yapayım 249530. mesaj ile.![]()
Aynenfacede ne var kii tabii ki hicbi seyy

Zaten çocuğa sövdükten sonra senin faceni çalcam falan dedi. Bende içimden ne iyi olur valla diye geçirdim.Bırak şu nalet face i yaSayfayı kapat tüm linkleri maxicep yap olsun bitsin
![]()
Sayfa benim değil. Ben editorum. Seviyorum sorumluluk almayı.faceyi sildim yerine dead trigger yukledim
Neyse ben kaçtım

Zaten çocuğa sövdükten sonra senin faceni çalcam falan dedi. Bende içimden ne iyi olur valla diye geçirdim.Sayfa benim değil. Ben editorum. Seviyorum sorumluluk almayı.
Gel benimkileri de sana veriyim 
Neyse ben kaçtım

Selamun aleyküm, iyi geceler bol muhabbetler diyerek buraya da giriş yapayım 249530. mesaj ile.![]()