EmekHırsızı
Üye
Rom bulsam aosp den kurtulacam slimbean var midir ki?
XDA'dan bakabilirsin

Rom bulsam aosp den kurtulacam slimbean var midir ki?

Xdaya bak cihazinvarsa orda destekRom bulsam aosp den kurtulacam slimbean var midir ki?
Cepte tek kurusum yok fakirizzİmkanın varsa cihazı değiştir istersen
AOSP based romlardan biri eski giriş seviyesi cihazimda vardi gayet güzeldiBide slimbean nasi bisey
Oo aleyküm selam naber hacıSelamun aleyküm arkadaşlar işten yeni geldim önceki mesajları da okudum bir şey kaçırmayayım diye
Nasılsınız yaramaz durum var mı ? keyifler nasıl ?
nerelerdeydin bu saatte ne isi la gece mesaisimi :kiskis:Bende motog dusunuyodum ama çalışmadım su 15 gün bi çalışabilir sem inşCepte tek kurusum yok fakirizz
Aosp istemiyorum google uygulamalarından bıktım arkadaş bi ton var bi tek bikac tanesi isime yariyo gerisi çöp uygulamaAOSP based romlardan biri eski giriş seviyesi cihazimda vardi gayet güzeldi
Aleyküm selamSelamun aleyküm arkadaşlar işten yeni geldim önceki mesajları da okudum bir şey kaçırmayayım diye
İyiyiz sen nasılsın ?
Yine mi okudun önceki mesajları
Kaç sayfa okudun bari 
Selamun aleyküm arkadaşlar işten yeni geldim önceki mesajları da okudum bir şey kaçırmayayım diye
Benim gibi 10 sayfa okumustur kesinAleyküm selamİyiyiz sen nasılsın ?
Kaç sayfa okudun bari
![]()

Aleyküm selamİyiyiz sen nasılsın ?
Kaç sayfa okudun bari
![]()

A.s iyidir senden?Selamun aleyküm arkadaşlar işten yeni geldim önceki mesajları da okudum bir şey kaçırmayayım diye
yok bi durum aynı kardo
A.s iyidir senden?

iyi iyi bugün yemek resmi atacam süper yemek var
Bende çok şükür iyiyim![]()

Benim gibi 10 sayfa okumustur kesin![]()
Sen ne ara başladın eski sayfaları okumaya 
Bende çok şükür iyiyim
Konu başladıktan sonraki mesajları okudum 12 den sonraki mesajları![]()

Amann haa bende de pilavla tava varriyi iyi bugün yemek resmi atacam süper yemek var
Bende çok şükür iyiyim![]()