Bu gece kimler var bakalım? Gececiler buraya!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
KinG CrazY

KinG CrazY

Üye
Alem adamsın be kardeşiim. Ben, bıyıklı kız. Ben ve bıyıklı kız?? Yengene laf söylemeee.. :D Çok tatlı yaa bu senr aynı okula düştük anası da benim anamın en iyi kankisi oğlum çok datluu. <3 Ama yeni nesile söylemek lazım biraz beklesin valla sivilce bıyık kıl orman yapmış hepsi. Çok hormon dağıtmışlar demek ki :D Xd

lise,üniversite :D

bir resim at bakalım

çoluk çocuk nasıl

ooo torunlarda olmuş

torunun torunun gören cennetlikmiş

senin hikaye böyle gider :D

Sucrofe

Sucrofe

Üye
Resmen meydan okudun abi :) ben bu forumu sevdim üniversiteye geçerken Admin olurum şuraya yazıyorum :D
O zamana kadar kim öle kim kala. Belki araba kazasında öleceksin, belki de aşkından... Bilinmez.

• Beğen
Tepkiler: Eduardo58
SHS

SHS

Üye
Alem adamsın be kardeşiim. Ben, bıyıklı kız. Ben ve bıyıklı kız?? Yengene laf söylemeee.. :D Çok tatlı yaa bu senr aynı okula düştük anası da benim anamın en iyi kankisi oğlum çok datluu. <3 Ama yeni nesile söylemek lazım biraz beklesin valla sivilce bıyık kıl orman yapmış hepsi. Çok hormon dağıtmışlar demek ki :D Xd

google translate mi bu :ehe

mürteza16

mürteza16

Üye
UpOneTR

UpOneTR

Üye
  • Beğen
Tepkiler: mürteza16
SHS

SHS

Üye
o zamana kadar sen yazılımcı olursun fakir ama gururlu bir yazılımcı sonra site falan açarsın ve facebook gibi tutar olur sende o potansiyel var abi :) :good:

vay be wonder kullanıp iphone ile gönderiyorsun :kop2:

sağolasın ama onlar hayal kardeşim biz geçtik o hayalleri :D

KinG CrazY

KinG CrazY

Üye
O zamana kadar kim öle kim kala. Belki araba kazasında öleceksin, belki de aşkından... Bilinmez.

sen g2 ye rom atarken öleceksin orası kesin

orasını Allah bilir

sana kalsa yarın ölecez hiç liseye de gitmeyelim telefonda almayalım ekmek suda içmeyelim yarın ölecez ya zaten

KinG CrazY

KinG CrazY

Üye
sağolasın ama onlar hayal kardeşim biz geçtik o hayalleri :D

o zaman steve jobs,mark zukemberg (zuckemberg) gibi gbi iinsanlar nasıl zengin oldu ? çünkü bir ilki buldular sende bir ilk bulursun ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt