Ayarlardan kontrol et 10-15 bildirim bi anda geliyo artk eskiden tek tek gelirdi bozuldu uygulama :(
UpOneTR Üye frknkrc44' Alıntı: Ayarlardan kontrol et Genişletmek için tıkla ... 10-15 bildirim bi anda geliyo artk eskiden tek tek gelirdi bozuldu uygulama
frknkrc44' Alıntı: Ayarlardan kontrol et Genişletmek için tıkla ... 10-15 bildirim bi anda geliyo artk eskiden tek tek gelirdi bozuldu uygulama
-Heisenberg- Üye abi niye kızdın mesaj köpeğin olsun @İhtiyar007 İhtiyar007' Alıntı: Genişletmek için tıkla ...
-Heisenberg- Üye Mr. Turk' Alıntı: Ehndroix romu yükledim herkese tavsiye ederim Genişletmek için tıkla ... saf androide rom ???
Mr. Turk' Alıntı: Ehndroix romu yükledim herkese tavsiye ederim Genişletmek için tıkla ... saf androide rom ???
İhtiyar007 Üye -Heisenberg-' Alıntı: abi niye kızdın mesaj köpeğin olsun @İhtiyar007 Genişletmek için tıkla ... Yok yahu. Kızmadım.
-Heisenberg-' Alıntı: abi niye kızdın mesaj köpeğin olsun @İhtiyar007 Genişletmek için tıkla ... Yok yahu. Kızmadım.
KingDroid Üye Mr. Turk' Alıntı: 10-15 bildirim bi anda geliyo artk eskiden tek tek gelirdi bozuldu uygulama Genişletmek için tıkla ... Sende problem var bende aninda geliyo
Mr. Turk' Alıntı: 10-15 bildirim bi anda geliyo artk eskiden tek tek gelirdi bozuldu uygulama Genişletmek için tıkla ... Sende problem var bende aninda geliyo
UpOneTR Üye -Heisenberg-' Alıntı: saf androide rom ??? Genişletmek için tıkla ... Tabi safdan daha hizlisi
KinG CrazY Üye @Serhan.. gelde beğeni at beyler burnuma 25 kuruş soktum serinledim burnum soğudu (Çok salakça )
UpOneTR Üye frknkrc44' Alıntı: Sende problem var bende aninda geliyo Genişletmek için tıkla ... Yani tek tek 32-33-34-35 diye artıyomu ?
frknkrc44' Alıntı: Sende problem var bende aninda geliyo Genişletmek için tıkla ... Yani tek tek 32-33-34-35 diye artıyomu ?
KingDroid Üye Mr. Turk' Alıntı: Yani tek tek 32-33-34-35 diye artıyomu ? Genişletmek için tıkla ... Evet
KingOfPiez Üye KinG CrazY' Alıntı: @Serhan.. gelde beğeni at beyler burnuma 25 kuruş sıkıştırdım serinledim burnum soğudu (Çok saçma ) Genişletmek için tıkla ... Burnuna nasil sigdi
KinG CrazY' Alıntı: @Serhan.. gelde beğeni at beyler burnuma 25 kuruş sıkıştırdım serinledim burnum soğudu (Çok saçma ) Genişletmek için tıkla ... Burnuna nasil sigdi
Sucrofe Üye Saf Android'den nefret ettim ya. G2'ye bugün CM ROM'u yükledim ama önermem. Düşük donanımlı cihazlar için birebir ama.
Saf Android'den nefret ettim ya. G2'ye bugün CM ROM'u yükledim ama önermem. Düşük donanımlı cihazlar için birebir ama.
UpOneTR Üye Sucrofe' Alıntı: Saf Android'den nefret ettim ya. G2'ye bugün CM ROM'u yükledim ama önermem. Düşük donanımlı cihazlar için birebir ama. Genişletmek için tıkla ... G2 saf android mi ?
Sucrofe' Alıntı: Saf Android'den nefret ettim ya. G2'ye bugün CM ROM'u yükledim ama önermem. Düşük donanımlı cihazlar için birebir ama. Genişletmek için tıkla ... G2 saf android mi ?
KinG CrazY Üye KingOfPiez' Alıntı: Burnuna nasil sigdi Genişletmek için tıkla ... uzunlamasına hafif ittim şu anda %25 i içerde ama baya serinletiyor
KingOfPiez' Alıntı: Burnuna nasil sigdi Genişletmek için tıkla ... uzunlamasına hafif ittim şu anda %25 i içerde ama baya serinletiyor
UpOneTR Üye -Heisenberg-' Alıntı: karanlık bir tema @Mr. Turk Genişletmek için tıkla ... Tema değil kendi stok şeysi Animasyonlar hosuma gidiyo Sağdan soldan geliyo ekranlar
-Heisenberg-' Alıntı: karanlık bir tema @Mr. Turk Genişletmek için tıkla ... Tema değil kendi stok şeysi Animasyonlar hosuma gidiyo Sağdan soldan geliyo ekranlar