Selamun aleykum Ankara/ keçiörende felaket varrr Aleyküm selam. Ne felaketi :oha:
The Shadow Üye Mr. Turk' Alıntı: Selamun aleykum Ankara/ keçiörende felaket varrr Genişletmek için tıkla ... Aleyküm selam. Ne felaketi
Mr. Turk' Alıntı: Selamun aleykum Ankara/ keçiörende felaket varrr Genişletmek için tıkla ... Aleyküm selam. Ne felaketi
Sucrofe Üye Mr. Turk' Alıntı: Selamun aleykum Ankara/ keçiörende felaket varrr Genişletmek için tıkla ... Aleyküm Selam, ne oldu?
Mr. Turk' Alıntı: Selamun aleykum Ankara/ keçiörende felaket varrr Genişletmek için tıkla ... Aleyküm Selam, ne oldu?
UpOneTR Üye Feci şimşek çakıyor kulağım sağır olcak resmen The Shadow' Alıntı: Aleyküm selam. Ne felaketi Genişletmek için tıkla ... Sucrofe' Alıntı: Aleyküm Selam, ne oldu? Genişletmek için tıkla ...
Feci şimşek çakıyor kulağım sağır olcak resmen The Shadow' Alıntı: Aleyküm selam. Ne felaketi Genişletmek için tıkla ... Sucrofe' Alıntı: Aleyküm Selam, ne oldu? Genişletmek için tıkla ...
Rainesto Üye kavr' Alıntı: ben de iyiyim. Genişletmek için tıkla ... Allah iyilik versin MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.
kavr' Alıntı: ben de iyiyim. Genişletmek için tıkla ... Allah iyilik versin MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.
007wolverine Üye Mr. Turk' Alıntı: Selamun aleykum Ankara/ keçiörende felaket varrr Genişletmek için tıkla ... aleykum selam ne felaket
Mr. Turk' Alıntı: Selamun aleykum Ankara/ keçiörende felaket varrr Genişletmek için tıkla ... aleykum selam ne felaket
KinG CrazY Üye Sucrofe' Alıntı: Yalan. [emoji33] Genişletmek için tıkla ... aynen @Sucrofe yüzünden ağladım beni dövdü
Sucrofe' Alıntı: Yalan. [emoji33] Genişletmek için tıkla ... aynen @Sucrofe yüzünden ağladım beni dövdü
The Shadow Üye Mr. Turk' Alıntı: Feci şimşek çakıyor kulağım sağır olcak resmen Genişletmek için tıkla ... Tak kulaklığı aç müziği Hiç nedense iyi bi nedenden sağır olursun KinG CrazY' Alıntı: aynen @Sucrofe yüzünden ağladım beni dövdü Genişletmek için tıkla ... Keşke dövse
Mr. Turk' Alıntı: Feci şimşek çakıyor kulağım sağır olcak resmen Genişletmek için tıkla ... Tak kulaklığı aç müziği Hiç nedense iyi bi nedenden sağır olursun KinG CrazY' Alıntı: aynen @Sucrofe yüzünden ağladım beni dövdü Genişletmek için tıkla ... Keşke dövse
007wolverine Üye The Shadow' Alıntı: Tak kulaklığı aç müziği Hiç nedense iyi bi nedenden sağır olursun Genişletmek için tıkla ... telefonu uçak moduna almayı unutma.
The Shadow' Alıntı: Tak kulaklığı aç müziği Hiç nedense iyi bi nedenden sağır olursun Genişletmek için tıkla ... telefonu uçak moduna almayı unutma.
The Shadow Üye kavr' Alıntı: telefonu uçak moduna almayı unutma. Genişletmek için tıkla ... O neden ?
KinG CrazY Üye The Shadow' Alıntı: Tak kulaklığı aç müziği Hiç nedense iyi bi nedenden sağır olursun Keşke dövse Genişletmek için tıkla ... sus acılı çiğköfte yiyorum ve su içmedim ! sizden daha babayiğit im
The Shadow' Alıntı: Tak kulaklığı aç müziği Hiç nedense iyi bi nedenden sağır olursun Keşke dövse Genişletmek için tıkla ... sus acılı çiğköfte yiyorum ve su içmedim ! sizden daha babayiğit im
UpOneTR Üye KinG CrazY' Alıntı: sus acılı çiğköfte yiyorum ve su içmedim ! sizden daha babayiğit im Genişletmek için tıkla ... Dün 1 kilo yaptırdım anneme çoğunu ben yedim sabah acısı çıkar onun
KinG CrazY' Alıntı: sus acılı çiğköfte yiyorum ve su içmedim ! sizden daha babayiğit im Genişletmek için tıkla ... Dün 1 kilo yaptırdım anneme çoğunu ben yedim sabah acısı çıkar onun
The Shadow Üye kavr' Alıntı: şimşekten Genişletmek için tıkla ... Telefonu uçak moduna alınca şimşek çakmıyor mu
007wolverine Üye The Shadow' Alıntı: Telefonu uçak moduna alınca şimşek çakmıyor mu Genişletmek için tıkla ... riski azaltıyor
The Shadow' Alıntı: Telefonu uçak moduna alınca şimşek çakmıyor mu Genişletmek için tıkla ... riski azaltıyor
KinG CrazY Üye Mr. Turk' Alıntı: Dün 1 kilo yaptırdım anneme çoğunu ben yedim sabah acısı çıkar onun Genişletmek için tıkla ... Yemesi kolay çıkarması........
Mr. Turk' Alıntı: Dün 1 kilo yaptırdım anneme çoğunu ben yedim sabah acısı çıkar onun Genişletmek için tıkla ... Yemesi kolay çıkarması........
KinG CrazY Üye kavr' Alıntı: şimşekten Genişletmek için tıkla ... ben telefonu kapatıyorum zaten fermuarınızdaki demiri bile çekebiiyormuş şimşek ama bir bilim videosunda izledim adamlar test yaptı arabanın içindeyseniz geçmiyormuş
kavr' Alıntı: şimşekten Genişletmek için tıkla ... ben telefonu kapatıyorum zaten fermuarınızdaki demiri bile çekebiiyormuş şimşek ama bir bilim videosunda izledim adamlar test yaptı arabanın içindeyseniz geçmiyormuş