@The Shadow neyeymiş gıcıklığım
The Shadow Üye -Heisenberg-' Alıntı: @The Shadow neyeymiş gıcıklığım Genişletmek için tıkla ... Yapmayın şöyle
-Heisenberg- Üye The Shadow' Alıntı: Bana Genişletmek için tıkla ... la yok i love u shado i @The Shadow
KinG CrazY Üye İhtiyar007' Alıntı: Şimdi SHS düşünsün Genişletmek için tıkla ... Neden,başka kim düşünüyordu ?
SHS Üye Sucrofe' Alıntı: Bence ismini değiştir. SHS ne ki? Genişletmek için tıkla ... gelecekle ilgili bi planım, heryerde yanı nicki kullanmaya çalışıyorum, xda da bile
Sucrofe' Alıntı: Bence ismini değiştir. SHS ne ki? Genişletmek için tıkla ... gelecekle ilgili bi planım, heryerde yanı nicki kullanmaya çalışıyorum, xda da bile
KinG CrazY Üye -Heisenberg-' Alıntı: la yok i love u shado i @The Shadow Genişletmek için tıkla ... hayırlı olsun düğün ne zaman
-Heisenberg-' Alıntı: la yok i love u shado i @The Shadow Genişletmek için tıkla ... hayırlı olsun düğün ne zaman
KinG CrazY Üye The Shadow' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... hayırdır ? sen kime atar yapıyon ? @SHS abi dövsene bana karıştı
The Shadow' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... hayırdır ? sen kime atar yapıyon ? @SHS abi dövsene bana karıştı
The Shadow Üye KinG CrazY' Alıntı: hayırdır ? sen kime atar yapıyon ? @SHS abi dövsene bana karıştı Genişletmek için tıkla ...
KinG CrazY' Alıntı: hayırdır ? sen kime atar yapıyon ? @SHS abi dövsene bana karıştı Genişletmek için tıkla ...