El atin deseydin bi dal alirdim kavurmadan
Bende senden kardesim![]()
sen adamsın arada atar yapıyorsun birbirimize benziyoruz

önemli değil soğuk suya sokmak ise yaradı mi kafani@The Shadow ,@KingOfPiez ,@Sucrofe ,@SHS ,@kavr
Eğer bir ayıbım olsaydı çook özür dilerim Hepiniz benim kardeşimsiniz (@SHS abi dışındao abim
)
aslında burda tartışmadan önce sinirden klavyeye kafa atıyordum siz düşünün halimi artık o yüzden biraz saçmaladım çook özür dilerim
Herkes mi yaşıt olur ya
Yok mu bi büyük ben gibi![]()
sende yalandan 14 yaşındayım deseydin abi yaşıt olurduk 
Ozele gir bi bak@The Shadow ,@KingOfPiez ,@Sucrofe ,@SHS ,@kavr
Eğer bir ayıbım olsaydı çook özür dilerim Hepiniz benim kardeşimsiniz (@SHS abi dışındao abim
)
aslında burda tartışmadan önce sinirden klavyeye kafa atıyordum siz düşünün halimi artık o yüzden biraz saçmaladım çook özür dilerim
Herkes mi yaşıt olur ya
Yok mu bi büyük ben gibi![]()

önemli değil soğuk suya sokmak ise yaradı mi kafani

Arada mi ?sen adamsın arada atar yapıyorsun birbirimize benziyoruz
![]()
![]()
![]()
![]()
Adamin hayati atar 
Islak kavurmasokmadım ki
sen kafayı suya soksan tadı kaçar be kavurmam![]()
Yenmez gibi amin by2 görüşürüz abiBen yatıyorum kardeşlerim hepiniz için dua edicem, inşallah istediğiniz gibi olur, haydi iyi geceler![]()
![]()
Ben yatıyorum kardeşlerim hepiniz için dua edicem, inşallah istediğiniz gibi olur, haydi iyi geceler![]()
![]()

İyi geceler abiBen yatıyorum kardeşlerim hepiniz için dua edicem, inşallah istediğiniz gibi olur, haydi iyi geceler![]()
![]()

Amin ,iyi geceler abiBen yatıyorum kardeşlerim hepiniz için dua edicem, inşallah istediğiniz gibi olur, haydi iyi geceler![]()
![]()
Arkadaşlar eskiden izlediğim bir filmi arıyorum yardımcı olur musunuz ? Birazcık anlatayım.filmde bir doktor kadının tüm vücuduna alyuvar ile yaptığı bir işlemi uyguluyor maksadı ateşten vücudu korumak . Bu kadn sanırım yangından heryeri yanmış onun için heryerini kaplıyor sadece burası aklımda yardımcı olur musunuz
Guzel filmmis izlemedim ama
Bulan varsa soylesin