Bu gece kimler var bakalım? Gececiler buraya!

Sponsorlu Bağlantılar

SHS

SHS

Üye
Herkes mi yaşıt olur ya :d:

Yok mu bi büyük ben gibi :ehe

• Beğen
Tepkiler: KingOfPiez

007wolverine

007wolverine

Üye
@The Shadow ,@KingOfPiez ,@Sucrofe ,@SHS ,@kavr

Eğer bir ayıbım olsaydı çook özür dilerim Hepiniz benim kardeşimsiniz (@SHS abi dışında :D o abim :D)
aslında burda tartışmadan önce sinirden klavyeye kafa atıyordum siz düşünün halimi artık o yüzden biraz saçmaladım çook özür dilerim
önemli değil soğuk suya sokmak ise yaradı mi kafani

• Beğen
The Shadow

The Shadow

Üye
@The Shadow ,@KingOfPiez ,@Sucrofe ,@SHS ,@kavr

Eğer bir ayıbım olsaydı çook özür dilerim Hepiniz benim kardeşimsiniz (@SHS abi dışında :D o abim :D)
aslında burda tartışmadan önce sinirden klavyeye kafa atıyordum siz düşünün halimi artık o yüzden biraz saçmaladım çook özür dilerim
Ozele gir bi bak :perde:
Herkes mi yaşıt olur ya :d:

Yok mu bi büyük ben gibi :ehe
:zzz:

• Beğen
SHS

SHS

Üye
Ben yatıyorum kardeşlerim hepiniz için dua edicem, inşallah istediğiniz gibi olur, haydi iyi geceler :bye2: :)

• Beğen
Tepkiler: Sucrofe, KingOfPiez, The Shadow ve 1 kişi daha
007wolverine

007wolverine

Üye
  • Beğen
Tepkiler: SHS ve KingOfPiez
skywolker26

skywolker26

Üye
Arkadaşlar eskiden izlediğim bir filmi arıyorum yardımcı olur musunuz ? Birazcık anlatayım.filmde bir doktor kadının tüm vücuduna alyuvar ile yaptığı bir işlemi uyguluyor maksadı ateşten vücudu korumak . Bu kadn sanırım yangından heryeri yanmış onun için heryerini kaplıyor sadece burası aklımda yardımcı olur musunuz

skywolker26

skywolker26

Üye
Arkadaşlar eskiden izlediğim bir filmi arıyorum yardımcı olur musunuz ? Birazcık anlatayım.filmde bir doktor kadının tüm vücuduna alyuvar ile yaptığı bir işlemi uyguluyor maksadı ateşten vücudu korumak . Bu kadn sanırım yangından heryeri yanmış onun için heryerini kaplıyor sadece burası aklımda yardımcı olur musunuz

The Shadow

The Shadow

Üye
:hmmm Guzel filmmis izlemedim ama :( Bulan varsa soylesin :)

skywolker26

skywolker26

Üye
Bi hatırlasam zaten

007wolverine

007wolverine

Üye
izlemedim öyle bir film maalesef

Üst Alt