İyi geceler herkese
KinG CrazY Üye kavr' Alıntı: idare eder. tercihler açıklanıyor bu gün Genişletmek için tıkla ... senle demi yaşıtız kavurma
kavr' Alıntı: idare eder. tercihler açıklanıyor bu gün Genişletmek için tıkla ... senle demi yaşıtız kavurma
The Shadow Üye kavr' Alıntı: puan kac Genişletmek için tıkla ... 419 Sucrofe' Alıntı: İzmir'in hangi ilçesi? Genişletmek için tıkla ... Bornova. 0MG90' Alıntı: İyi geceler herkese Genişletmek için tıkla ... İyi geceler.
kavr' Alıntı: puan kac Genişletmek için tıkla ... 419 Sucrofe' Alıntı: İzmir'in hangi ilçesi? Genişletmek için tıkla ... Bornova. 0MG90' Alıntı: İyi geceler herkese Genişletmek için tıkla ... İyi geceler.
KinG CrazY Üye The Shadow' Alıntı: 419 Bornova. İyi geceler. Genişletmek için tıkla ... sendemi liseye geçeceksin ?
Sucrofe Üye The Shadow' Alıntı: Bornova. Genişletmek için tıkla ... Torbalı'ya beklerim. İzmir'de mi okuyacaksın sen liseyi?
The Shadow' Alıntı: Bornova. Genişletmek için tıkla ... Torbalı'ya beklerim. İzmir'de mi okuyacaksın sen liseyi?
KinG CrazY Üye The Shadow' Alıntı: Aleykum selam Tabii ki de Genişletmek için tıkla ... sanada abi demiştim la insan bir uyarırı o yüzden profil resmin midilli daha yetişkin olamamışın
The Shadow' Alıntı: Aleykum selam Tabii ki de Genişletmek için tıkla ... sanada abi demiştim la insan bir uyarırı o yüzden profil resmin midilli daha yetişkin olamamışın
The Shadow Üye KinG CrazY' Alıntı: iyi geceler saat 12 yi geçtiği için açıklanmış olabilir ben bakıyorum şimdi Genişletmek için tıkla ... Az once yapistirici bakmis daha aciklanmamis KinG CrazY' Alıntı: sendemi liseye geçeceksin ? Genişletmek için tıkla ... Evet. Sucrofe' Alıntı: Torbalı'ya beklerim. İzmir'de mi okuyacaksın sen liseyi? Genişletmek için tıkla ... Evet izmirde okuycam. Torbali cok uzak
KinG CrazY' Alıntı: iyi geceler saat 12 yi geçtiği için açıklanmış olabilir ben bakıyorum şimdi Genişletmek için tıkla ... Az once yapistirici bakmis daha aciklanmamis KinG CrazY' Alıntı: sendemi liseye geçeceksin ? Genişletmek için tıkla ... Evet. Sucrofe' Alıntı: Torbalı'ya beklerim. İzmir'de mi okuyacaksın sen liseyi? Genişletmek için tıkla ... Evet izmirde okuycam. Torbali cok uzak
Sucrofe Üye The Shadow' Alıntı: Evet izmirde okuycam. Torbali cok uzak Genişletmek için tıkla ... Sen İzmir'de mi yaşıyordun ya? Hangi ilçelerdeki liseleri yazdın?
The Shadow' Alıntı: Evet izmirde okuycam. Torbali cok uzak Genişletmek için tıkla ... Sen İzmir'de mi yaşıyordun ya? Hangi ilçelerdeki liseleri yazdın?
The Shadow Üye Sucrofe' Alıntı: Sen İzmir'de mi yaşıyordun ya? Hangi ilçelerdeki liseleri yazdın? Genişletmek için tıkla ... En uzak ciglide yazdim bi tane. Onunda bornova merkeze servisi var Digerleri karabaglar ve konakta. İlk tercihlerim buralarda zaten.
Sucrofe' Alıntı: Sen İzmir'de mi yaşıyordun ya? Hangi ilçelerdeki liseleri yazdın? Genişletmek için tıkla ... En uzak ciglide yazdim bi tane. Onunda bornova merkeze servisi var Digerleri karabaglar ve konakta. İlk tercihlerim buralarda zaten.
The Shadow Üye kavr' Alıntı: @Sucrofe liseye mi gectin Genişletmek için tıkla ... Ben onu bizden buyuk saniyodum valla
kavr' Alıntı: @Sucrofe liseye mi gectin Genişletmek için tıkla ... Ben onu bizden buyuk saniyodum valla
The Shadow Üye Sucrofe' Alıntı: Olgun davrandığım için olabilir. Genişletmek için tıkla ... Hatirliyorumda bu siteden ayni yasta oldugumuz birisi bana abi demisti Kimdi hatirlayamadim ya
Sucrofe' Alıntı: Olgun davrandığım için olabilir. Genişletmek için tıkla ... Hatirliyorumda bu siteden ayni yasta oldugumuz birisi bana abi demisti Kimdi hatirlayamadim ya