KinG CrazY
Üye
Hayırlı geceler
sanada
bu şarkılar sana gelsin dün atamadım
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız
Hayırlı geceler
iyi sen nasılsın![]()
Selamın aleyküm gençler aranıza yeni katıldım![]()

hiç öyle oturdum internetten ayakkabı bakıyorum ayın 22 sin de lise yerleştirme sonuçları açıklanacak onu düşünüyorum
düşünmeyi düşünüyorum![]()

Kobe 9 Elite Low güzel ama tr yok henüz
gelsede zaten alamam bütçem 100-120 tl civarında
heyecan dorukta desene![]()
gerçekten de öyle 
Benim ayakkabı bütçem 20-30 lira o yüzden önermiyorum![]()
Puma'nın suede klasik modeli de güzel;
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
biz de 30 tl ye sahte ayakkabı satıyoruz nike free, nike air max falan ama 5-6 ay göürüyor ama rahat değil bende kullandım paraya kıyıp 100 tl ye alacaksın orjinali 2-3 sene rahat gider hem ayağın rahat eder
evet o modelide gördüm ama o ayakkabıya 100 tl verilmez 20 tl daha ekleyip koşu ayakkabısı alınır bence

Orjinalde patlıyor, böylesi daha hesaplı hayatta vermem ne kıyafete ne ayakkabıya
Öğrenciyik![]()
orjinalde patlar ama alırken dikkat edeceksin sahte ayakkabılarında tabanları yapıştırmalı oluyor ve maliyeti 20 tl oluyor ama 200 tl ye de tabanları yapıştırmalı nike,adidas,puma var alacaksan dikişli ayakkabı alacaksın
Hadi ben yatıyorum iyi geceler 
aslında sahte ayakakabıların içinde pamuk olmuyor ve çıkarılabilir tabanları sert oluyor onun dışında çok çok büyük farklar yok sahte ayakkabı alıp tabanlara yandan dikiş yapıp birde altına güzel yumuşak bir taban koydunmu gayet güzel olur
bende öğrenciyimorjinalde patlar ama alırken dikkat edeceksin sahte ayakkabılarında tabanları yapıştırmalı oluyor ve maliyeti 20 tl oluyor ama 200 tl ye de tabanları yapıştırmalı nike,adidas,puma var alacaksan dikişli ayakkabı alacaksın
Hadi ben yatıyorum iyi geceler
![]()
Benim ayakkabı bu 4 seneden fazla oldu aynı hala;