Bu gece kimler var bakalım? Gececiler buraya!

Sponsorlu Bağlantılar

KinG CrazY

KinG CrazY

Üye
Hayırlı geceler

sanada :)

bu şarkılar sana gelsin dün atamadım :)

Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

• Beğen
Tepkiler: SHS

SHS

SHS

Üye
Kaydettim dinliycem muhakkak :)

Nasılsın

Conquer360

Üye
Selamın aleyküm gençler aranıza yeni katıldım :)

KinG CrazY

KinG CrazY

Üye
hiç öyle oturdum internetten ayakkabı bakıyorum ayın 22 sin de lise yerleştirme sonuçları açıklanacak onu düşünüyorum

düşünmeyi düşünüyorum :D

ANIL

ANIL

Admin
Kobe 9 Elite Low güzel ama tr yok henüz :D

• Beğen
Tepkiler: KinG CrazY
SHS

SHS

Üye
  • Beğen
SHS

SHS

Üye
Benim ayakkabı bütçem 20-30 lira o yüzden önermiyorum :d:

• Beğen
Tepkiler: UpOneTR
ANIL

ANIL

Admin
Puma'nın suede klasik modeli de güzel;

KinG CrazY

KinG CrazY

Üye
Benim ayakkabı bütçem 20-30 lira o yüzden önermiyorum :d:

biz de 30 tl ye sahte ayakkabı satıyoruz nike free, nike air max falan ama 5-6 ay göürüyor ama rahat değil bende kullandım paraya kıyıp 100 tl ye alacaksın orjinali 2-3 sene rahat gider hem ayağın rahat eder :)
Puma'nın suede klasik modeli de güzel;

evet o modelide gördüm ama o ayakkabıya 100 tl verilmez 20 tl daha ekleyip koşu ayakkabısı alınır bence

SHS

SHS

Üye
biz de 30 tl ye sahte ayakkabı satıyoruz nike free, nike air max falan ama 5-6 ay göürüyor ama rahat değil bende kullandım paraya kıyıp 100 tl ye alacaksın orjinali 2-3 sene rahat gider hem ayağın rahat eder :)

evet o modelide gördüm ama o ayakkabıya 100 tl verilmez 20 tl daha ekleyip koşu ayakkabısı alınır bence

Orjinalde patlıyor, böylesi daha hesaplı hayatta vermem ne kıyafete ne ayakkabıya

Öğrenciyik :ehe

• Beğen
Tepkiler: UpOneTR
KinG CrazY

KinG CrazY

Üye
aslında sahte ayakakabıların içinde pamuk olmuyor ve çıkarılabilir tabanları sert oluyor onun dışında çok çok büyük farklar yok sahte ayakkabı alıp tabanlara yandan dikiş yapıp birde altına güzel yumuşak bir taban koydunmu gayet güzel olur
Orjinalde patlıyor, böylesi daha hesaplı hayatta vermem ne kıyafete ne ayakkabıya

Öğrenciyik :ehe

bende öğrenciyim :D orjinalde patlar ama alırken dikkat edeceksin sahte ayakkabılarında tabanları yapıştırmalı oluyor ve maliyeti 20 tl oluyor ama 200 tl ye de tabanları yapıştırmalı nike,adidas,puma var alacaksan dikişli ayakkabı alacaksın :)Hadi ben yatıyorum iyi geceler :)

• Beğen
Tepkiler: SHS
ANIL

ANIL

Admin
Benim ayakkabı bu 4 seneden fazla oldu aynı hala;

• Beğen
SHS

SHS

Üye
aslında sahte ayakakabıların içinde pamuk olmuyor ve çıkarılabilir tabanları sert oluyor onun dışında çok çok büyük farklar yok sahte ayakkabı alıp tabanlara yandan dikiş yapıp birde altına güzel yumuşak bir taban koydunmu gayet güzel olur

bende öğrenciyim :D orjinalde patlar ama alırken dikkat edeceksin sahte ayakkabılarında tabanları yapıştırmalı oluyor ve maliyeti 20 tl oluyor ama 200 tl ye de tabanları yapıştırmalı nike,adidas,puma var alacaksan dikişli ayakkabı alacaksın :)Hadi ben yatıyorum iyi geceler :)

İyi geceler

• Beğen
KinG CrazY

KinG CrazY

Üye
Uyku tutmadı :)
Benim ayakkabı bu 4 seneden fazla oldu aynı hala;

Bende buna benzer bi ayakkabı düşünüyorum ama basketbol ayakkabısı olması ve tabanı düz olması birazcık sıkıntı olabilir :)

SHS

SHS

Üye
Ben yatıyorum şimdi de :ehe

KinG CrazY

KinG CrazY

Üye
İyi geceler :) :)İyi geceler :) :)

YaşlıTaşCocuk54

YaşlıTaşCocuk54

Üye
Günaydın:)