Aleyküm selam.
İhtiyar007 Üye 0MG90' Alıntı: Iyi geceler herkese Genişletmek için tıkla ... İyi geceler. Ne oldu bizim iş
The Shadow Üye ANIL' Alıntı: İyi geceler arkadaşlar. Genişletmek için tıkla ... İyi geceler. The Nightmare' Alıntı: ben geldim@The Shadow geç geldim biraz ama Genişletmek için tıkla ... Hoş geldin Kimse yok zaten Gelmen yeter
ANIL' Alıntı: İyi geceler arkadaşlar. Genişletmek için tıkla ... İyi geceler. The Nightmare' Alıntı: ben geldim@The Shadow geç geldim biraz ama Genişletmek için tıkla ... Hoş geldin Kimse yok zaten Gelmen yeter
İhtiyar007 Üye The Nightmare' Alıntı: ben geldim@The Shadow geç geldim biraz ama Genişletmek için tıkla ... Hoşgeldin. ANIL' Alıntı: İyi geceler arkadaşlar. Genişletmek için tıkla ... İyi geceler.
The Nightmare' Alıntı: ben geldim@The Shadow geç geldim biraz ama Genişletmek için tıkla ... Hoşgeldin. ANIL' Alıntı: İyi geceler arkadaşlar. Genişletmek için tıkla ... İyi geceler.
The Shadow Üye The Nightmare' Alıntı: hosbulduk uzun zaman oldu nasılsınız Genişletmek için tıkla ... İyiyiz Sen nasılsın ?
The Nightmare' Alıntı: hosbulduk uzun zaman oldu nasılsınız Genişletmek için tıkla ... İyiyiz Sen nasılsın ?
0MG90 Üye İhtiyar007' Alıntı: İyi geceler. Ne oldu bizim iş Genişletmek için tıkla ... hangi iş? ANIL' Alıntı: İyi geceler arkadaşlar. Genişletmek için tıkla ... Sağol, iyi geceler sana da The Nightmare' Alıntı: ben geldim@The Shadow geç geldim biraz ama Genişletmek için tıkla ... Hoşgeldin
İhtiyar007' Alıntı: İyi geceler. Ne oldu bizim iş Genişletmek için tıkla ... hangi iş? ANIL' Alıntı: İyi geceler arkadaşlar. Genişletmek için tıkla ... Sağol, iyi geceler sana da The Nightmare' Alıntı: ben geldim@The Shadow geç geldim biraz ama Genişletmek için tıkla ... Hoşgeldin
İhtiyar007 Üye The Nightmare' Alıntı: hosbulduk uzun zaman oldu nasılsınız Genişletmek için tıkla ... İyiyim çok şükür Sen nasılsın?
The Nightmare' Alıntı: hosbulduk uzun zaman oldu nasılsınız Genişletmek için tıkla ... İyiyim çok şükür Sen nasılsın?
Enpatsu Shakugan Üye The Shadow' Alıntı: İyiyiz Sen nasılsın ? Genişletmek için tıkla ... eyi olmaya çalışyorum işte
İhtiyar007 Üye 0MG90' Alıntı: hangi iş? Sağol, iyi geceler sana da Hoşgeldin Genişletmek için tıkla ... Bana telefon almıyor muydun?
0MG90' Alıntı: hangi iş? Sağol, iyi geceler sana da Hoşgeldin Genişletmek için tıkla ... Bana telefon almıyor muydun?
Enpatsu Shakugan Üye İhtiyar007' Alıntı: İyiyim çok şükür Sen nasılsın? Genişletmek için tıkla ... iyi olmaya çalışıyorum yarın izinliyim kendime gelecem inşallah 0MG90' Alıntı: hangi iş? Sağol, iyi geceler sana da Hoşgeldin Genişletmek için tıkla ... nası gidiyo iyi misin
İhtiyar007' Alıntı: İyiyim çok şükür Sen nasılsın? Genişletmek için tıkla ... iyi olmaya çalışıyorum yarın izinliyim kendime gelecem inşallah 0MG90' Alıntı: hangi iş? Sağol, iyi geceler sana da Hoşgeldin Genişletmek için tıkla ... nası gidiyo iyi misin
İhtiyar007 Üye The Nightmare' Alıntı: iyi olmaya çalışıyorum yarın izinliyim kendime gelecem inşallah nası gidiyo iyi misin Genişletmek için tıkla ... Gel bakalım İşler nasıl?
The Nightmare' Alıntı: iyi olmaya çalışıyorum yarın izinliyim kendime gelecem inşallah nası gidiyo iyi misin Genişletmek için tıkla ... Gel bakalım İşler nasıl?
0MG90 Üye İhtiyar007' Alıntı: Bana telefon almıyor muydun? Genişletmek için tıkla ... Moto G alam mı?
The Shadow Üye The Nightmare' Alıntı: iyi olmaya çalışıyorum yarın izinliyim kendime gelecem inşallah nası gidiyo iyi misin Genişletmek için tıkla ... Yarın izinlisin güzel Bol bol dk var saat başı ararım artık sabaha kadar Sabahtan sonra da ararım
The Nightmare' Alıntı: iyi olmaya çalışıyorum yarın izinliyim kendime gelecem inşallah nası gidiyo iyi misin Genişletmek için tıkla ... Yarın izinlisin güzel Bol bol dk var saat başı ararım artık sabaha kadar Sabahtan sonra da ararım
Enpatsu Shakugan Üye İhtiyar007' Alıntı: Gel bakalım İşler nasıl? Genişletmek için tıkla ... fena değil işte şöyle böyle The Shadow' Alıntı: Yarın izinlisin güzel Bol bol dk var saat başı ararım artık sabaha kadar Sabahtan sonra da ararım Genişletmek için tıkla ... ara ara
İhtiyar007' Alıntı: Gel bakalım İşler nasıl? Genişletmek için tıkla ... fena değil işte şöyle böyle The Shadow' Alıntı: Yarın izinlisin güzel Bol bol dk var saat başı ararım artık sabaha kadar Sabahtan sonra da ararım Genişletmek için tıkla ... ara ara