Neresi orası Merkür mü? Espri yaptım yıh yıh yıh yıh yıh... Hemende bildin
0MG90 Üye Oğuzhan' Alıntı: Neresi orası Merkür mü? Espri yaptım yıh yıh yıh yıh yıh... Genişletmek için tıkla ... Hemende bildin
Oğuzhan' Alıntı: Neresi orası Merkür mü? Espri yaptım yıh yıh yıh yıh yıh... Genişletmek için tıkla ... Hemende bildin
Oğuzhan Üye 0MG90' Alıntı: Hemende bildin Genişletmek için tıkla ... Lütfeeeeennn... Beni şımartıyorsun deme öyle.
0MG90' Alıntı: Hemende bildin Genişletmek için tıkla ... Lütfeeeeennn... Beni şımartıyorsun deme öyle.
ANIL Admin MaxiDeal' Alıntı: knox 1 ya o yüzden stockta durmak anlamsiz geliyor para denkleşsin diye bekliyorum yoksa parcaliycem telefonu geçen gün sinirden agzima sokup isirdim teli Genişletmek için tıkla ... Kızıp patlamasın sana sonra dikkat et
MaxiDeal' Alıntı: knox 1 ya o yüzden stockta durmak anlamsiz geliyor para denkleşsin diye bekliyorum yoksa parcaliycem telefonu geçen gün sinirden agzima sokup isirdim teli Genişletmek için tıkla ... Kızıp patlamasın sana sonra dikkat et
EmekHırsızı Üye ANIL' Alıntı: Kızıp patlamasın sana sonra dikkat et Genişletmek için tıkla ... patlarsa patlasin trip atıyor zaten ikidebir
ANIL' Alıntı: Kızıp patlamasın sana sonra dikkat et Genişletmek için tıkla ... patlarsa patlasin trip atıyor zaten ikidebir
EroL Emekli Yönetici Gemiyi en son ben terk edecem ama 5230'umdan vazgeçemiyorum, o da beni bırakmadı yıllardır sağolsun.
Oğuzhan Üye 5800'ım için cfw işine bulaşmasaydım muhtemelen buraya hiçbir zaman mesaj yazmayacaktım. Vay be...
ANIL Admin Sosyal medya varsa çok iyi zaman geçiriyorsun. Facebook, Twitter, Instagram, Youtube, Vine derken 1 saat 2 dakika gibi geçiyor. Başka bir işe yaramaz.
Sosyal medya varsa çok iyi zaman geçiriyorsun. Facebook, Twitter, Instagram, Youtube, Vine derken 1 saat 2 dakika gibi geçiyor. Başka bir işe yaramaz.
EroL Emekli Yönetici Oğuzhan' Alıntı: 5800'ım için cfw işine bulaşmasaydım muhtemelen buraya hiçbir zaman mesaj yazmayacaktım. Vay be... Genişletmek için tıkla ... Ben Ata'yla kavga etmeseydim şuan burada olmazdım, bu işlere hiç bulaşmazdım belki iyi belki kötü daha farklı bir hayat yaşardım
Oğuzhan' Alıntı: 5800'ım için cfw işine bulaşmasaydım muhtemelen buraya hiçbir zaman mesaj yazmayacaktım. Vay be... Genişletmek için tıkla ... Ben Ata'yla kavga etmeseydim şuan burada olmazdım, bu işlere hiç bulaşmazdım belki iyi belki kötü daha farklı bir hayat yaşardım
EroL Emekli Yönetici ANIL' Alıntı: Ben kaçtım. Görüşmek üzere. İyi geceler. Genişletmek için tıkla ... İyi geceler Anılım
Oğuzhan Üye ANIL' Alıntı: Ben kaçtım. Görüşmek üzere. İyi geceler. Genişletmek için tıkla ... İyi geceler. EroL' Alıntı: Ben Ata'yla kavga etmeseydim şuan burada olmazdım, bu işlere hiç bulaşmazdım belki iyi belki kötü daha farklı bir hayat yaşardım Genişletmek için tıkla ... Öyle ya da böyle buradayız işte. İyiki de buradayız. Çok iyi dostluklar kurdum MaxiCep sayesinde.
ANIL' Alıntı: Ben kaçtım. Görüşmek üzere. İyi geceler. Genişletmek için tıkla ... İyi geceler. EroL' Alıntı: Ben Ata'yla kavga etmeseydim şuan burada olmazdım, bu işlere hiç bulaşmazdım belki iyi belki kötü daha farklı bir hayat yaşardım Genişletmek için tıkla ... Öyle ya da böyle buradayız işte. İyiki de buradayız. Çok iyi dostluklar kurdum MaxiCep sayesinde.
SHS Üye ANIL' Alıntı: Ben kaçtım. Görüşmek üzere. İyi geceler. Genişletmek için tıkla ... İyi geceler