aleyküm selam :) nasilsiniz bu aksam
EroL Emekli Yönetici ANIL' Alıntı: İyi geceler herkese. Genişletmek için tıkla ... Geliş iyi geceleri mi gidiş mi
ANIL Admin EroL' Alıntı: Geliş iyi geceleri mi gidiş mi Genişletmek için tıkla ... Sıcakta pek uyunmuyor, ekranda yoruyor Buralardayım şimdilik.
EroL' Alıntı: Geliş iyi geceleri mi gidiş mi Genişletmek için tıkla ... Sıcakta pek uyunmuyor, ekranda yoruyor Buralardayım şimdilik.
EroL Emekli Yönetici Bugün felaket sıcaktı bir süre daha böyle gidecekmiş. Güneşin altında çalışan adamlara helal olsun vallaha
Bugün felaket sıcaktı bir süre daha böyle gidecekmiş. Güneşin altında çalışan adamlara helal olsun vallaha
EroL Emekli Yönetici Bizim bura kaç oldu bilemiyom ama benim kulaklığın deri kaplaması kulağımda yapışık kaldı bugün
Oğuzhan Üye 0MG90' Alıntı: Bizim burada 10 dakika güneş altına yatın kızararak kalkarsınız Genişletmek için tıkla ... Neresi orası Merkür mü? Espri yaptım yıh yıh yıh yıh yıh...
0MG90' Alıntı: Bizim burada 10 dakika güneş altına yatın kızararak kalkarsınız Genişletmek için tıkla ... Neresi orası Merkür mü? Espri yaptım yıh yıh yıh yıh yıh...
ANIL Admin MaxiDeal' Alıntı: burdayim romkolik oldum hergün degistirmekten Genişletmek için tıkla ... S4 kullanıyorsun sanırım. Orjinal kullanıyorum ben bir sıkıntı yok. Sende öyle yap kurtul.
MaxiDeal' Alıntı: burdayim romkolik oldum hergün degistirmekten Genişletmek için tıkla ... S4 kullanıyorsun sanırım. Orjinal kullanıyorum ben bir sıkıntı yok. Sende öyle yap kurtul.
EmekHırsızı Üye ANIL' Alıntı: S4 kullanıyorsun sanırım. Orjinal kullanıyorum ben bir sıkıntı yok. Sende öyle yap kurtul. Genişletmek için tıkla ... knox 1 ya o yüzden stockta durmak anlamsiz geliyor para denkleşsin diye bekliyorum yoksa parcaliycem telefonu geçen gün sinirden agzima sokup isirdim teli
ANIL' Alıntı: S4 kullanıyorsun sanırım. Orjinal kullanıyorum ben bir sıkıntı yok. Sende öyle yap kurtul. Genişletmek için tıkla ... knox 1 ya o yüzden stockta durmak anlamsiz geliyor para denkleşsin diye bekliyorum yoksa parcaliycem telefonu geçen gün sinirden agzima sokup isirdim teli