Bu gece kimler var bakalım? Gececiler buraya!

Sponsorlu Bağlantılar

SoulsEagle

SoulsEagle

Üye
konuyu izleyen misafirler var. pek uygun olmaz onlar varken sonuçta özelimi açıyorum :ehe

kontrol edeyim izleyenler bi 10dk sonra yazarım :D
görseler ne olacak komik bir olay değildir büyük ihtimalle kimse de dalga geçmez bu forumda

SHS

SHS

Üye
Olay ne :hmmm

• Beğen
Tepkiler: EmekHırsızı
EmekHırsızı

EmekHırsızı

Üye
görseler ne olacak komik bir olay değildir büyük ihtimalle kimse de dalga geçmez bu forumda
yok la dalgayla alakasi yok sonuçta özel bişey yani çok merak ediyolarsa üye olsunlar forumada bi faydamiz olur :ehe

SoulsEagle

SoulsEagle

Üye
  • Beğen
SHS

SHS

Üye
Eklenti yükleyebiliyosan wordde yaz indirip okuruz :sirit:

EmekHırsızı

EmekHırsızı

Üye
Yav uzun hikaye skypedan elemanla görüşüyodum aşağı inip bi yemek yiyim dedim sonra kardeşim satasmaya başladı malum çok yaramaz odaya kitledim kendimi ağlamaya başladı kapı kolunu kırdı filan sonra bana kitlendi

007wolverine

007wolverine

Üye
Bu saatte horoz mu öter be! :hmmm üzüldüm ama emin ol benimki hic aileden cekmemissindir [emoji24]

SoulsEagle

SoulsEagle

Üye
Yav uzun hikaye skypedan elemanla görüşüyodum aşağı inip bi yemek yiyim dedim sonra kardeşim satasmaya başladı malum çok yaramaz odaya kitledim kendimi ağlamaya başladı kapı kolunu kırdı filan sonra bana kitlendi
küçükse kardeşin sana kitlenecek tabi :D kapyı kitlemek snn suçun bu ailenin görüşüdür

bnm görüşümse kapıyı istediğin zaman kitleyebilrsin ailen bile olsa özel bir işin olabilir o kapıya saldırmayıp sana seslenseydi ve snde kapıyı açmam diylnce tmm diyip gitseydi olurdu yani hertürlü suçlu o

SHS

SHS

Üye
aile büyükleri laftan anlamaz kişiler, illa kızacak yer arar, takmıycan kafana

• Beğen
EmekHırsızı

EmekHırsızı

Üye
küçükse kardeşin sana kitlenecek tabi :D kapyı kitlemek snn suçun bu ailenin görüşüdür

bnm görüşümse kapıyı istediğin zaman kitleyebilrsin ailen bile olsa özel bir işib olabilir o kapıya saldırmayıp sana seslenseydi ve snde kapıyı açmam diylnce tmm diyip gitseydi olurdu yani hertürlü suçlu o
içerde bilgisayar ve klavye tuşlarıni kopariyor. bilgisayar gordumu birakmiyor. zorunda olsam kitlemem sabah uyurken bile kapiyi kitlemezsem rahatsız ediyor

bunu okuyan misafirlere hakkım haram olsun :ehe

SoulsEagle

SoulsEagle

Üye
Bu saatte horoz mu öter be! :hmmm üzüldüm ana emin ol benimki hic aileden cekmemissindir [emoji24]
ne horozu burda da var horoz ama bu saate ötmüyo sabah 5-6 gibi ötüyo

007wolverine

007wolverine

Üye
Biraz önce 5-6 kere öttü.

SoulsEagle

SoulsEagle

Üye
içerde bilgisayar ve klavye tuşlarıni kopariyor. bilgisayar gordumu birakmiyor. zorunda olsam kitlemem sabah uyurken bile kapiyi kitlemezsem rahatsız ediyor

bunu okuyan misafirlere hakkım haram olsun :ehe
takma o zaman kafana istediklerini desinler böyle çok önemseyince daha çok kızarlar iyi tmm de geç

EmekHırsızı

EmekHırsızı

Üye
SHS

SHS

Üye
Uslu çocuğu oyna :D

Üst Alt