EmekHırsızı
Üye
yapmasinlar ozaman. öyle saçma şey olmaz fatura yanlış adama kesilirmi hiçnormaldir olur hep yaparlar[emoji17]

yapmasinlar ozaman. öyle saçma şey olmaz fatura yanlış adama kesilirmi hiçnormaldir olur hep yaparlar[emoji17]

unuturlar. kimbilir kaç forum geziyolar gundeDaha sonra bu konuya gelip göremeyecekler mi?![]()

görseler ne olacak komik bir olay değildir büyük ihtimalle kimse de dalga geçmez bu forumdakonuyu izleyen misafirler var. pek uygun olmaz onlar varken sonuçta özelimi açıyorum
kontrol edeyim izleyenler bi 10dk sonra yazarım![]()
yok la dalgayla alakasi yok sonuçta özel bişey yani çok merak ediyolarsa üye olsunlar forumada bi faydamiz olurgörseler ne olacak komik bir olay değildir büyük ihtimalle kimse de dalga geçmez bu forumda

olaya göre değişir bnm de abime kitlemişliğim varyapmasinlar ozaman. öyle saçma şey olmaz fatura yanlış adama kesilirmi hiç![]()
hadi yaz artık uykum geldi 
:türkiye: burasıyapmasinlar ozaman. öyle saçma şey olmaz fatura yanlış adama kesilirmi hiç![]()
:küçükse kardeşin sana kitlenecek tabiYav uzun hikaye skypedan elemanla görüşüyodum aşağı inip bi yemek yiyim dedim sonra kardeşim satasmaya başladı malum çok yaramaz odaya kitledim kendimi ağlamaya başladı kapı kolunu kırdı filan sonra bana kitlendi
kapyı kitlemek snn suçun bu ailenin görüşüdüriçerde bilgisayar ve klavye tuşlarıni kopariyor. bilgisayar gordumu birakmiyor. zorunda olsam kitlemem sabah uyurken bile kapiyi kitlemezsem rahatsız ediyorküçükse kardeşin sana kitlenecek tabikapyı kitlemek snn suçun bu ailenin görüşüdür
bnm görüşümse kapıyı istediğin zaman kitleyebilrsin ailen bile olsa özel bir işib olabilir o kapıya saldırmayıp sana seslenseydi ve snde kapıyı açmam diylnce tmm diyip gitseydi olurdu yani hertürlü suçlu o

ne horozu burda da var horoz ama bu saate ötmüyo sabah 5-6 gibi ötüyoBu saatte horoz mu öter be!üzüldüm ana emin ol benimki hic aileden cekmemissindir [emoji24]
takma o zaman kafana istediklerini desinler böyle çok önemseyince daha çok kızarlar iyi tmm de geçiçerde bilgisayar ve klavye tuşlarıni kopariyor. bilgisayar gordumu birakmiyor. zorunda olsam kitlemem sabah uyurken bile kapiyi kitlemezsem rahatsız ediyor
bunu okuyan misafirlere hakkım haram olsun![]()
eşyalarıma el koyuyolar ama oyle bi sorun vartakma o zaman kafana istediklerini desinler böyle çok önemseyince daha çok kızarlar iyi tmm de geç

örn neye el koyuyolareşyalarıma el koyuyolar ama oyle bi sorun var
param olsa ayri eve cikarim![]()