maşAllah diyelim abim o zaman :) Eyvallah kardeşim. :nazar:
OttomaN TigeR Üye İsmail' Alıntı: maşAllah diyelim abim o zaman Genişletmek için tıkla ... Eyvallah kardeşim.
OttomaN TigeR Üye İsmail namaza kadar biraz dinleneyim artık. Sana iyi geceler ve tekrar hayırlı bayramlar. Her şey gönlünce olsun sevgili kardeşim selametle.
İsmail namaza kadar biraz dinleneyim artık. Sana iyi geceler ve tekrar hayırlı bayramlar. Her şey gönlünce olsun sevgili kardeşim selametle.
ismail Üye OttomaN TigeR' Alıntı: İsmail namaza kadar biraz dinleneyim artık. Sana iyi geceler ve tekrar hayırlı bayramlar. Her şey gönlünce olsun sevgili kardeşim selametle. Genişletmek için tıkla ... tamamdır abim iyi geceler
OttomaN TigeR' Alıntı: İsmail namaza kadar biraz dinleneyim artık. Sana iyi geceler ve tekrar hayırlı bayramlar. Her şey gönlünce olsun sevgili kardeşim selametle. Genişletmek için tıkla ... tamamdır abim iyi geceler
mürteza16 Üye Ne kadar sevilmeyen bir insanım. Bir sevenim bile yok. Ne işim var benim burada? Merak etmeyin, gidiyorum artık.
Ne kadar sevilmeyen bir insanım. Bir sevenim bile yok. Ne işim var benim burada? Merak etmeyin, gidiyorum artık.
Bilişim Profesörü Üye mürteza16' Alıntı: Ne kadar sevilmeyen bir insanım. Bir sevenim bile yok. Ne işim var benim burada? Merak etmeyin, gidiyorum artık. Genişletmek için tıkla ... n'oldu müdür
mürteza16' Alıntı: Ne kadar sevilmeyen bir insanım. Bir sevenim bile yok. Ne işim var benim burada? Merak etmeyin, gidiyorum artık. Genişletmek için tıkla ... n'oldu müdür
EmekHırsızı Üye mürteza16' Alıntı: Ne kadar sevilmeyen bir insanım. Bir sevenim bile yok. Ne işim var benim burada? Merak etmeyin, gidiyorum artık. Genişletmek için tıkla ... sen bide benim hayatımı gör cennet ile cehennem farkını görürsün
mürteza16' Alıntı: Ne kadar sevilmeyen bir insanım. Bir sevenim bile yok. Ne işim var benim burada? Merak etmeyin, gidiyorum artık. Genişletmek için tıkla ... sen bide benim hayatımı gör cennet ile cehennem farkını görürsün
mürteza16 Üye Bilişim Profesörü' Alıntı: n'oldu müdür Genişletmek için tıkla ... N'olduğu ortada değil mi? Sevilmiyorum bu forumda.
Bilişim Profesörü' Alıntı: n'oldu müdür Genişletmek için tıkla ... N'olduğu ortada değil mi? Sevilmiyorum bu forumda.
beytullah6767 Üye mürteza16' Alıntı: N'olduğu ortada değil mi? Sevilmiyorum bu forumda. Genişletmek için tıkla ... o nerden çıktı
mürteza16' Alıntı: N'olduğu ortada değil mi? Sevilmiyorum bu forumda. Genişletmek için tıkla ... o nerden çıktı
mürteza16 Üye mari_bjk' Alıntı: sen bide benim hayatımı gör cennet ile cehennem farkını görürsün Genişletmek için tıkla ... Ben gerçek hayattan bahsetmedim dostum.
mari_bjk' Alıntı: sen bide benim hayatımı gör cennet ile cehennem farkını görürsün Genişletmek için tıkla ... Ben gerçek hayattan bahsetmedim dostum.
Bilişim Profesörü Üye mürteza16' Alıntı: N'olduğu ortada değil mi? Sevilmiyorum bu forumda. Genişletmek için tıkla ... Biz varız
mürteza16' Alıntı: N'olduğu ortada değil mi? Sevilmiyorum bu forumda. Genişletmek için tıkla ... Biz varız
EmekHırsızı Üye mürteza16' Alıntı: Ben gerçek hayattan bahsetmedim dostum. Genişletmek için tıkla ... ozaman sende sorun yok hocam forumda sevilen birine benziyorsan her yerde etiketlendigini görüyorum Beni ise hayat sevmiyor
mürteza16' Alıntı: Ben gerçek hayattan bahsetmedim dostum. Genişletmek için tıkla ... ozaman sende sorun yok hocam forumda sevilen birine benziyorsan her yerde etiketlendigini görüyorum Beni ise hayat sevmiyor