İyi sabahlar
Silinen Üye 1145465 Kapalı Hesap The Shadow' Alıntı: O zaman telefondan boeffla sound destekli istenmeyen sesler cikabilir Genişletmek için tıkla ... Oda bir ihtimal
The Shadow' Alıntı: O zaman telefondan boeffla sound destekli istenmeyen sesler cikabilir Genişletmek için tıkla ... Oda bir ihtimal
Silinen Üye 1145465 Kapalı Hesap beytullah6767' Alıntı: Ace mi özledim Genişletmek için tıkla ... Ne yalan söyliyim bende amcama verdim keşke vermeseydim özledim
beytullah6767' Alıntı: Ace mi özledim Genişletmek için tıkla ... Ne yalan söyliyim bende amcama verdim keşke vermeseydim özledim
The Shadow Üye SoulsEagle' Alıntı: şu anda gecenin başında yaptığımızı sıvadığımıza göre herkese iyi banlar Genişletmek için tıkla ... Yarin giremicez la foruma
SoulsEagle' Alıntı: şu anda gecenin başında yaptığımızı sıvadığımıza göre herkese iyi banlar Genişletmek için tıkla ... Yarin giremicez la foruma
beytullah6767 Üye The Shadow' Alıntı: Bende ace 2 mi Genişletmek için tıkla ... Mis gibi 190 mb rom kurardim
The Shadow Üye beytullah6767' Alıntı: Mis gibi 190 mb rom kurardim Genişletmek için tıkla ... Simdi 1 GB
The Shadow Üye Siycey' Alıntı: 1.23 oluyor genelde Genişletmek için tıkla ... Stock 4.0.4 te var oyleleri
SoulsEagle Üye Siycey' Alıntı: 1.23 oluyor genelde Genişletmek için tıkla ... boyutun büyümesi lazım zamanla teknoloji de gelişiyor
Siycey' Alıntı: 1.23 oluyor genelde Genişletmek için tıkla ... boyutun büyümesi lazım zamanla teknoloji de gelişiyor
Silinen Üye 1145465 Kapalı Hesap Bizim okulda hoca bi arkadaşa sormuştu Şekspir kim diye çocuk Şekspare dedi
The Shadow Üye SoulsEagle' Alıntı: herkese günaydın nasılsınız bugün (çaktırmayın konu değiştirek son dakkikada ) Genişletmek için tıkla ... Cok hot bi gun Siycey' Alıntı: Bizim okulda hoca bi arkadaşa sormuştu Şekspir kim diye çocuk Şekspare dedi Genişletmek için tıkla ...
SoulsEagle' Alıntı: herkese günaydın nasılsınız bugün (çaktırmayın konu değiştirek son dakkikada ) Genişletmek için tıkla ... Cok hot bi gun Siycey' Alıntı: Bizim okulda hoca bi arkadaşa sormuştu Şekspir kim diye çocuk Şekspare dedi Genişletmek için tıkla ...