EmekHırsızı
Üye
hmm iyi. s3e knox getirseler nolur merak ediyorum heralde güney kore katliamı olurYok ya illegal işlem yapmadım daha hiç s3 le yapıyorum root rom falan![]()
hmm iyi. s3e knox getirseler nolur merak ediyorum heralde güney kore katliamı olurYok ya illegal işlem yapmadım daha hiç s3 le yapıyorum root rom falan![]()
Takılıyoruz öyle muhabbet olsun diyeNe yapcan Note3 ü ihtiyar, modası geçti onun, o fiyata Z2 var M8 vaar![]()

Onuda aşarız biz raadhmm iyi. s3e knox getirseler nolur merak ediyorum heralde güney kore katliamı olur

aşan forumu samsung kapattiriyor ama note3 knox sayacı sıfırlama bulundu bu arada canin isterse rom yükleyebiliyon sonra garantiye geri dönüşOnuda aşarız biz raad![]()
Anıl anlattı bana knox u aşmış adamaşan forumu samsung kapattiriyor ama note3 knox sayacı sıfırlama bulundu bu arada canin isterse rom yükleyebiliyon sonra garantiye geri dönüş

hmm kim aşmış?Anıl anlattı bana knox u aşmış adam![]()
500 gaymeye bırakİki bin gayme saydım ben ona![]()

Anıl-D babasının note 3 de denemişhmm kim aşmış?
Canın sağolsun ihityar500 gaymeye bırak![]()

böyle yoruma böyle cevap bişey olmaz31iri var olmaz mı demesem içimde kalırdı sorry yanlış anlama kötü manda değil sadece espri anlamında severim seni zombaka adamsın![]()
Anıl anlattı bana knox u aşmış adam![]()

Cidden vatzapda söyledi note 3 sayaç sıfırlamayı root atmayı falan

400 olsun o kadar inmişkenAnıl-D babasının note 3 de denemiş
Canın sağolsun ihityar![]()

Sana bedava400 olsun o kadar inmişken![]()
bilmiyomuydunCidden vatzapda söyledi note 3 sayaç sıfırlamayı root atmayı falan![]()

Arabanın vergisini de ödersin değil mi?Sana bedava![]()
Çok sağol

Note 3 ü hiç o işlerde kullanmadım valla doğruya doğru galaxy ace den sonra s3 e root atmak bile 2 günümü aldı ama şimdi raad atarım zaten günlük rom değiştiriyombilmiyomuydun![]()
Faturayı eve yollarımÇok sağol![]()

Möhim değil ödemen yeterliNote 3 ü hiç o işlerde kullanmadım valla doğruya doğru galaxy ace den sonra s3 e root atmak bile 2 günümü aldı ama şimdi raad atarım zaten günlük rom değiştiriyom
Faturayı eve yollarım![]()

Taksit mi tek çekim mi olucak bu arada şifreyi girinizMöhim değil ödemen yeterli![]()