Aleyküm Selam. az kalmış mürteza :kıskıs:siz daha neden yatmadınız bakem sopa: :dayak:
ByKatre Üye mürteza16' Alıntı: Aleyküm Selam. Genişletmek için tıkla ... az kalmış mürteza siz daha neden yatmadınız bakem
mürteza16' Alıntı: Aleyküm Selam. Genişletmek için tıkla ... az kalmış mürteza siz daha neden yatmadınız bakem
The Shadow Üye ByKatre' Alıntı: az kalmış mürteza siz daha neden yatmadınız bakem Genişletmek için tıkla ... Bazukayi evde unutmusum bi alip geleyim
ByKatre' Alıntı: az kalmış mürteza siz daha neden yatmadınız bakem Genişletmek için tıkla ... Bazukayi evde unutmusum bi alip geleyim
ByKatre Üye The Shadow' Alıntı: Bazukayi evde unutmusum bi alip geleyim Genişletmek için tıkla ... bize bazuka işlemez ha unuttum bi de (Çay Şakirtin Mazotudur.) Bunu Unutmayın. mürteza16' Alıntı: Ben yatıyorum yeter artık. Genişletmek için tıkla ... tamam
The Shadow' Alıntı: Bazukayi evde unutmusum bi alip geleyim Genişletmek için tıkla ... bize bazuka işlemez ha unuttum bi de (Çay Şakirtin Mazotudur.) Bunu Unutmayın. mürteza16' Alıntı: Ben yatıyorum yeter artık. Genişletmek için tıkla ... tamam
The Shadow Üye mürteza16' Alıntı: Ben yatıyorum yeter artık. Genişletmek için tıkla ... Iyi sabahlar ByKatre' Alıntı: bize bazuka işlemez ha unuttum bi de (Çay Şakirtin Mazotudur.) Bunu Unutmayın. Genişletmek için tıkla ... Tukuruk isler
mürteza16' Alıntı: Ben yatıyorum yeter artık. Genişletmek için tıkla ... Iyi sabahlar ByKatre' Alıntı: bize bazuka işlemez ha unuttum bi de (Çay Şakirtin Mazotudur.) Bunu Unutmayın. Genişletmek için tıkla ... Tukuruk isler
ByKatre Üye The Shadow' Alıntı: Iyi sabahlar Tukuruk isler Genişletmek için tıkla ... bu olmadı keleş
The Shadow Üye ByKatre' Alıntı: bu olmadı keleş Genişletmek için tıkla ... Silahlarin duvari da gecsin de gorim
ByKatre Üye The Shadow' Alıntı: Silahlarin duvari da gecsin de gorim Genişletmek için tıkla ... o zaman abilerim gelsin ben kaçar
The Shadow' Alıntı: Silahlarin duvari da gecsin de gorim Genişletmek için tıkla ... o zaman abilerim gelsin ben kaçar
The Shadow Üye ByKatre' Alıntı: o zaman abilerim gelsin ben kaçar Genişletmek için tıkla ... La ne yazdiysan bombos gozukuyo tapatalkta
ByKatre' Alıntı: o zaman abilerim gelsin ben kaçar Genişletmek için tıkla ... La ne yazdiysan bombos gozukuyo tapatalkta
The Shadow Üye Dede' Alıntı: Konu kapandı. Genişletmek için tıkla ... Saat 05:58 degil mi Daha 2 dk var
0MG90 Üye berkkaralar1' Alıntı: Selamun aleykum ve iyi geceler beyler Genişletmek için tıkla ... Aleykümselam