İşim olmaz. Seninde olmasın. Ben zaten banlancam bırak uğraşayım Uygulamaaaaa
berkkkde Üye mürteza16' Alıntı: İşim olmaz. Seninde olmasın. Genişletmek için tıkla ... Ben zaten banlancam bırak uğraşayım Uygulamaaaaa
mürteza16' Alıntı: İşim olmaz. Seninde olmasın. Genişletmek için tıkla ... Ben zaten banlancam bırak uğraşayım Uygulamaaaaa
The Shadow Üye İhtiyar007' Alıntı: Selamun aleyküm Hayırlı geceler Genişletmek için tıkla ... Aleyküm selam
İhtiyar007 Üye The Shadow' Alıntı: Aleyküm selam Genişletmek için tıkla ... Nasılsın ci mürteza16' Alıntı: Aleyküm Selam. Genişletmek için tıkla ... Naber artis?
The Shadow' Alıntı: Aleyküm selam Genişletmek için tıkla ... Nasılsın ci mürteza16' Alıntı: Aleyküm Selam. Genişletmek için tıkla ... Naber artis?
The Shadow Üye İhtiyar007' Alıntı: Nasılsın ci Naber artis? Genişletmek için tıkla ... İyiyim Allah'a şükür. Sen nasılsın ?
İhtiyar007' Alıntı: Nasılsın ci Naber artis? Genişletmek için tıkla ... İyiyim Allah'a şükür. Sen nasılsın ?
İhtiyar007 Üye The Shadow' Alıntı: İyiyim Allah'a şükür. Sen nasılsın ? Genişletmek için tıkla ... Ben de iyiyim çok şükür mürteza16' Alıntı: İyiyim sen? Genişletmek için tıkla ... Alıntı yap Cevabı üstte.
The Shadow' Alıntı: İyiyim Allah'a şükür. Sen nasılsın ? Genişletmek için tıkla ... Ben de iyiyim çok şükür mürteza16' Alıntı: İyiyim sen? Genişletmek için tıkla ... Alıntı yap Cevabı üstte.
İhtiyar007 Üye 0MG90' Alıntı: İyi geceler, hayırlı kandiller Genişletmek için tıkla ... İyi geceler, hayırlı kandiller. Nasılsın?
0MG90' Alıntı: İyi geceler, hayırlı kandiller Genişletmek için tıkla ... İyi geceler, hayırlı kandiller. Nasılsın?
The Shadow Üye 0MG90' Alıntı: İyi geceler, hayırlı kandiller Genişletmek için tıkla ... Hayırlı kandiller