SoulsEagle
Üye
o zaman bn gidiyorum herkese iyi gecelerBaska bir seyle ugrasiyodum![]()
o zaman bn gidiyorum herkese iyi gecelerBaska bir seyle ugrasiyodum![]()
Niyeo zaman bn gidiyorum herkese iyi geceler

İyi geceler.o zaman bn gidiyorum herkese iyi geceler

Çabuk gittino zaman bn gidiyorum herkese iyi geceler

çabuk döndüm film izleyecektim de vazgeçtimefsane filmlerden ya da oyunlardan önerileriniz var mı@zombaka Aleyküm Selam
@Emma-Watson geçmiş olsun
Çabuk gittin![]()
:çabuk döndüm film izleyecektim de vazgeçtim
Ee n'abün, nasıl keyifler
Zeka oyunları seversen, Portal oynadın mı ?çabuk döndüm film izleyecektim de vazgeçtimefsane filmlerden ya da oyunlardan önerileriniz var mı
not : ramazanla gidebilecek oyunlar ve filmler:
keyifler iyi sabahtan beri evde sıkıntıdan patlıyom kimse çağırmadıEe n'abün, nasıl keyifler
![]()

o olabilir bakVe film değil dizi olarak netten Leyla ile Mecnun izle bence. Tam Ramaznlık bir dizi![]()

Kötü işte tam kulaklığı almaya gidiyordum, HDD bozuldu biliyon yaKulaklığı 3-4 gün sonra falan alcam
![]()
al bakalım beğenecek misinBeğenmesine beğenirim de, inşallah sağlam kalıryok mu başka öneri
![]()
al bakalım beğenecek misin
Bundan önce kulaklığım vardı, modelil şimdl tam aklımda değil. Kulakların değdiği sünger kısımları gitti, sonra kabloları da çıktı, elimde kaldı yani kulaklık 
Beğenmesine beğenirim de, inşallah sağlam kalırBundan önce kulaklığım vardı, modelil şimdl tam aklımda değil. Kulakların değdiği sünger kısımları gitti, sonra kabloları da çıktı, elimde kaldı yani kulaklık
![]()
bnde de snn alacağından var dedim ya eve bir misafir gelmiş mikrofonun süngerini yemiş çocuk
hala çalışıyo![]()
bnde de snn alacağından var dedim ya eve bir misafir gelmiş mikrofonun süngerini yemiş çocuk
![]()
hala çalışıyo
Misafirleri evden uzak tutma sistemi yapılmalı kesinlikle 
![]()
Misafirleri evden uzak tutma sistemi yapılmalı kesinlikle
![]()
aynn o değilde bir insan nasıl sünger yer 
Ben de flash belleğin kapağını yemiştimaynn o değilde bir insan nasıl sünger yer
![]()
Resmini atarım birazdan