Aleykum Selam. :oley Emirhan Noldu? :hmmm Yok bisey :)
Bilişim Profesörü Üye Anil-D' Alıntı: Selamin aleykum Genişletmek için tıkla ... Aleyküm Selam, çay var içen mi
mürteza16 Üye Anil-D' Alıntı: Tmm artik gidebilirim iyi geceler Genişletmek için tıkla ... Daha yeni geldin nereye? Anil-D' Alıntı: naber Murteza Genişletmek için tıkla ... İyiyim senden?
Anil-D' Alıntı: Tmm artik gidebilirim iyi geceler Genişletmek için tıkla ... Daha yeni geldin nereye? Anil-D' Alıntı: naber Murteza Genişletmek için tıkla ... İyiyim senden?
Anil-D Üye mürteza16' Alıntı: Daha yeni geldin nereye? İyiyim senden? Genişletmek için tıkla ... benim biraz moralim bozuk
mürteza16' Alıntı: Daha yeni geldin nereye? İyiyim senden? Genişletmek için tıkla ... benim biraz moralim bozuk
mürteza16 Üye Anil-D' Alıntı: biriyle dun tartistim Genişletmek için tıkla ... Hmm. Zaten moralum bozuk deyince anlamıştım.
Anil-D' Alıntı: biriyle dun tartistim Genişletmek için tıkla ... Hmm. Zaten moralum bozuk deyince anlamıştım.
Anil-D Üye mürteza16' Alıntı: Hmm. Zaten moralum bozuk deyince anlamıştım. Genişletmek için tıkla ... aynen Özürde diledim ama neyse adam affetmedi
mürteza16' Alıntı: Hmm. Zaten moralum bozuk deyince anlamıştım. Genişletmek için tıkla ... aynen Özürde diledim ama neyse adam affetmedi
Bilişim Profesörü Üye mürteza16' Alıntı: Hmm. Zaten moralum bozuk deyince anlamıştım. Genişletmek için tıkla ... Madem anladın, niye sordun
mürteza16' Alıntı: Hmm. Zaten moralum bozuk deyince anlamıştım. Genişletmek için tıkla ... Madem anladın, niye sordun
The Shadow Üye Anil-D' Alıntı: aynen Özürde diledim ama neyse adam affetmedi Genişletmek için tıkla ... Tabi hep oyle olur zaten anlamak istedigin gibi anlarsin...
Anil-D' Alıntı: aynen Özürde diledim ama neyse adam affetmedi Genişletmek için tıkla ... Tabi hep oyle olur zaten anlamak istedigin gibi anlarsin...
mürteza16 Üye Anil-D' Alıntı: aynen Özürde diledim ama neyse adam affetmedi Genişletmek için tıkla ... Neyse boşver gitsin.
Anil-D' Alıntı: aynen Özürde diledim ama neyse adam affetmedi Genişletmek için tıkla ... Neyse boşver gitsin.
The Shadow Üye Bilişim Profesörü' Alıntı: @The Shadow nerelere gitti ya Genişletmek için tıkla ... Shadow um gozukmem gerekmez her zaman ANIL' Alıntı: İyi geceler. Genişletmek için tıkla ... Iyi geceler...
Bilişim Profesörü' Alıntı: @The Shadow nerelere gitti ya Genişletmek için tıkla ... Shadow um gozukmem gerekmez her zaman ANIL' Alıntı: İyi geceler. Genişletmek için tıkla ... Iyi geceler...