Bu gece kimler var bakalım? Gececiler buraya!

Sponsorlu Bağlantılar

mürteza16

mürteza16

Üye
Win7 ultimate yükledi. Yanlış sürümmüş. PC pixellere ayrıldı. Wifi çalışmadı. :D Babam Buna orjinal sürüm yüklesin diye radyo sahibine götürdü. Radyo sahibinede haciz gelmiş. Haciz gelincede. Bizim pc gitti. Yaklaşık 1,5 sens oldu. Yok ortalıkta. :D

• Beğen
Tepkiler: The Shadow ve ByKatre
ByKatre

ByKatre

Üye
2.3.5 çok az be :bann:
Win7 ultimate yükledi. Yanlış sürümmüş. PC pixellere ayrıldı. Wifi çalışmadı. :D Babam Buna orjinal sürüm yüklesin diye radyo sahibine götürdü. Radyo sahibinede haciz gelmiş. Haciz gelincede. Bizim pc gitti. Yaklaşık 1,5 sens oldu. Yok ortalıkta. :D
:oha: o ne ya film gibi :kıskıs:

The Shadow

The Shadow

Üye
Film gibi la :ehe Gecmis olsun :D

Bilişim Profesörü

Bilişim Profesörü

Üye
kötü bir son olmuş, üzüldüm senin adına :cry:

ByKatre

ByKatre

Üye
neyse ben kaçar sahur vakti :eller:

Bilişim Profesörü

Bilişim Profesörü

Üye
@mürteza16 PC iyi miydi bari :hmmm

The Shadow

The Shadow

Üye
Sağol. :D

Daha binlerce kötü sonum oldu. Abim 5-6 oyun cd'mizi arkadaşına verdi. Arkadaşı geri vermedi oyunları. Oyunlarda 100-150 lira eder. :D

:oha: Sanssizlik :( Arkadasinin yerinde olmak isterdim ama :ehe

• Beğen
Tepkiler: Bilişim Profesörü

Üst Alt