mürteza16
Üye
Profiline yapıştırayım o zaman.Ben cok unutkanimdir![]()

Profiline yapıştırayım o zaman.Ben cok unutkanimdir![]()

Ne kadar iyi niyetlisin oyle senProfiline yapıştırayım o zaman.![]()

Teşekkürler.Ne kadar iyi niyetlisin oyle sen![]()

Pc le ugrasiyom zaten nette yavasSenin internetin mu yavaş yoksa sen mi?![]()

Garantiye göndercem. Stock romdayım. Garantiden gelince cm9 cm10 falan yüklerim.Merak ettim la murteza hangi romu kullaniyon sen![]()
Benim pc'm yok.Pc le ugrasiyom zaten nette yavas![]()

Rom destegi pek yok galibaGarantiye göndercem. Stock romdayım. Garantiden gelince cm9 cm10 falan yüklerim.
Benim pc'm yok.![]()
Yoksa cm 10.2 cm 11 falan derdin
Benim pc de lanetli zaten her zaman bi sorun cikarir 
Rom desteği var. Offical cm11 falan var. Ama kasar diye düşünüyorum.Rom destegi pek yok galibaYoksa cm 10.2 cm 11 falan derdin
![]()

he sn siteye o yüzden girmedin vah yazıkGarantiye göndercem. Stock romdayım. Garantiden gelince cm9 cm10 falan yüklerim.
Benim pc'm yok.![]()

Yok la ne kascak cm 11 kitkat sonucta seri calisir bug yoksaRom desteği var. Offical cm11 falan var. Ama kasar diye düşünüyorum.![]()

AynenRom destegi pek yok galibaYoksa cm 10.2 cm 11 falan derdin
![]()
Daha bugün kulaklık almaya gidiyordum Vatan'a taşınabilir HDD bozuldu. Kablosu girmiyor yuvaya 
AynenDaha bugün kulaklık almaya gidiyordum Vatan'a taşınabilir HDD bozuldu. Kablosu girmiyor yuvaya
![]()
O nasil oluyo ya
Adamlar nasil giris yaptiysa artik
Benimkinin donanim destekli ozellikler kotu. Hata fiskiriyo bios tan 
Pc elden gidince böyle oldu.he sn siteye o yüzden girmedin vah yazık![]()

Denemedim. Hele telefonu garantiye gönderip getireyim bi. Geridi boş.Yok la ne kascak cm 11 kitkat sonucta seri calisir bug yoksa![]()
Artık ondan sonra her romu denerim. 
bende anlamadım![]()
O nasil oluyo ya
Adamlar nasil giris yaptiysa artik
![]()
Arada bildiğin boşluk kalıyo 
noldu pc yePc elden gidince böyle oldu.
Denemedim. Hele telefonu garantiye gönderip getireyim bi. Geridi boş.Artık ondan sonra her romu denerim.
![]()

El mi koydular pc nePc elden gidince böyle oldu.
Denemedim. Hele telefonu garantiye gönderip getireyim bi. Geridi boş.Artık ondan sonra her romu denerim.
![]()
Aman gunde 10-15 rom kurma da psikolojin bozulur ben diyim
3-4 tane yeter 
Saglam rom gibiLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızŞu romu denemeyi düşünüyorum. Offical ve nightly. Her şey çalışıyor. Oclu kernelde yüklesem tamamdır.![]()
Stock android kac sizin ?