Selam Aleyküm selam, iyiyiz çok şükür, seni sormalı :sirit:
Bilişim Profesörü Üye phasan' Alıntı: Selam Genişletmek için tıkla ... Aleyküm selam, iyiyiz çok şükür, seni sormalı
phasan Üye Bilişim Profesörü' Alıntı: Aleyküm selam, iyiyiz çok şükür, seni sormalı Genişletmek için tıkla ... Cok teşekkür ederım bende iyim arkadaslar
Bilişim Profesörü' Alıntı: Aleyküm selam, iyiyiz çok şükür, seni sormalı Genişletmek için tıkla ... Cok teşekkür ederım bende iyim arkadaslar
ByKatre Üye phasan' Alıntı: Cok teşekkür ederım bende iyim arkadaslar Genişletmek için tıkla ... ne sevenin varmış
phasan' Alıntı: Cok teşekkür ederım bende iyim arkadaslar Genişletmek için tıkla ... ne sevenin varmış
ByKatre Üye mürteza16' Alıntı: Ama varsın. Genişletmek için tıkla ... arada bakıyom mürteza16' Alıntı: Ama varsın. Genişletmek için tıkla ... arada bakıyom
mürteza16' Alıntı: Ama varsın. Genişletmek için tıkla ... arada bakıyom mürteza16' Alıntı: Ama varsın. Genişletmek için tıkla ... arada bakıyom
The Shadow Üye mürteza16' Alıntı: @The Shadow ve @The Nightmare olsa yeter. Genişletmek için tıkla ... Selamun aleykum
mürteza16' Alıntı: @The Shadow ve @The Nightmare olsa yeter. Genişletmek için tıkla ... Selamun aleykum
The Shadow Üye mürteza16' Alıntı: Aleykum Selam. Genişletmek için tıkla ... Biri beni mi cagirdi yoksa uykusuzluktan garipten sesler mi duymaya basladim
mürteza16' Alıntı: Aleykum Selam. Genişletmek için tıkla ... Biri beni mi cagirdi yoksa uykusuzluktan garipten sesler mi duymaya basladim
The Shadow Üye mürteza16' Alıntı: Olabilir. Genişletmek için tıkla ... Simdi baktigimda ban yemis gozukuyodun Garipten gormeye de basladim artik En iyisi bi icecek alayim
mürteza16' Alıntı: Olabilir. Genişletmek için tıkla ... Simdi baktigimda ban yemis gozukuyodun Garipten gormeye de basladim artik En iyisi bi icecek alayim
mürteza16 Üye The Shadow' Alıntı: Simdi baktigimda ban yemis gozukuyodun Garipten gormeye de basladim artik En iyisi bi icecek alayim Genişletmek için tıkla ... Bu sözünü unutma.
The Shadow' Alıntı: Simdi baktigimda ban yemis gozukuyodun Garipten gormeye de basladim artik En iyisi bi icecek alayim Genişletmek için tıkla ... Bu sözünü unutma.