kaçaç kadar :D :bilmm
0MG90 Üye ByKatre' Alıntı: Sanada NAbüün Genişletmek için tıkla ... Yatıcam artık gözler kapanıyo iPad in şarjı da kalmadı artık
ByKatre' Alıntı: Sanada NAbüün Genişletmek için tıkla ... Yatıcam artık gözler kapanıyo iPad in şarjı da kalmadı artık
ByKatre Üye 0MG90' Alıntı: Yatıcam artık gözler kapanıyo iPad in şarjı da kalmadı artık Genişletmek için tıkla ... ben pc de adamda ipad var ya
0MG90' Alıntı: Yatıcam artık gözler kapanıyo iPad in şarjı da kalmadı artık Genişletmek için tıkla ... ben pc de adamda ipad var ya
ByKatre Üye 0MG90' Alıntı: Bu arada bu Haneler bitmeyeydi iyiydi Eski bölümleri güzelmiş Genişletmek için tıkla ... izlemedim ben
0MG90' Alıntı: Bu arada bu Haneler bitmeyeydi iyiydi Eski bölümleri güzelmiş Genişletmek için tıkla ... izlemedim ben
mürteza16 Üye İyi geceler. The Shadow' Alıntı: Selam gececiler Genişletmek için tıkla ... Aleykum Selam.
İnternettin HOCA Üye yakupb03' Alıntı: Selamınaleyküüm :-) Genişletmek için tıkla ... Sen önce profil fotonu değiştir de ondan sonra ALLAH'IN selamını ver (Aleykümselâm) 512 MB Ram kısıtlamasına karşı Lumia 520 ile gönderildi.
yakupb03' Alıntı: Selamınaleyküüm :-) Genişletmek için tıkla ... Sen önce profil fotonu değiştir de ondan sonra ALLAH'IN selamını ver (Aleykümselâm) 512 MB Ram kısıtlamasına karşı Lumia 520 ile gönderildi.
The Shadow Üye İnternettin HOCA' Alıntı: Sen önce profil fotonu değiştir de ondan sonra ALLAH'IN selamını ver (Aleykümselâm) 512 MB Ram kısıtlamasına karşı Lumia 520 ile gönderildi. Genişletmek için tıkla ... Alintiladigin mesaj ne zaman atilmis acaba
İnternettin HOCA' Alıntı: Sen önce profil fotonu değiştir de ondan sonra ALLAH'IN selamını ver (Aleykümselâm) 512 MB Ram kısıtlamasına karşı Lumia 520 ile gönderildi. Genişletmek için tıkla ... Alintiladigin mesaj ne zaman atilmis acaba
yakupb03 Üye İnternettin HOCA' Alıntı: Sen önce profil fotonu değiştir de ondan sonra ALLAH'IN selamını ver (Aleykümselâm) 512 MB Ram kısıtlamasına karşı Lumia 520 ile gönderildi. Genişletmek için tıkla ... Hayırdır bilader problem mi var? Benim olayım seni neden bağlıyor artı bi tek neden senden ses çıkıyor derdin ne?
İnternettin HOCA' Alıntı: Sen önce profil fotonu değiştir de ondan sonra ALLAH'IN selamını ver (Aleykümselâm) 512 MB Ram kısıtlamasına karşı Lumia 520 ile gönderildi. Genişletmek için tıkla ... Hayırdır bilader problem mi var? Benim olayım seni neden bağlıyor artı bi tek neden senden ses çıkıyor derdin ne?
The Shadow Üye yakupb03' Alıntı: Hayırdır bilader problem mi var? Benim olayım seni neden bağlıyor artı bi tek neden senden ses çıkıyor derdin ne? Genişletmek için tıkla ... Sakin noluyo yav muhabbet etmeye geldik kavgaya degil
yakupb03' Alıntı: Hayırdır bilader problem mi var? Benim olayım seni neden bağlıyor artı bi tek neden senden ses çıkıyor derdin ne? Genişletmek için tıkla ... Sakin noluyo yav muhabbet etmeye geldik kavgaya degil