snapdragon değil mi indir 9505 gitsin.Ordada yokki ...
O zaman daha gelmemistirOrdada yokki ...
ona hacker diyorsun , yaptığı işler çok zor işler gibi anlatıyorsun artı beni tanıyorsun ve daha yeni üyesin.he benim o tövbe euzu billa![]()
![]()
Neyse kaçtım ben

snapdragon değil mi indir 9505 gitsin.

![]()
Neyse kaçtım ben

9505 te snap800 mü varsnapdragon değil mi indir 9505 gitsin.
kendimden şüphelenmeye başladım hee şimdi mesaj yazanları bir yere not ediyom yarına hazırlık yapıyomona hacker diyorsun , yaptığı işler çok zor işler gibi anlatıyorsun artı beni tanıyorsun ve daha yeni üyesin.

kendimden şüphelenmeye başladım hee şimdi mesaj yazanları bir yere not ediyom yarına hazırlık yapıyom![]()

evet9505 te snap800 mü var
aynen öyle erol abiKimse hakkında elinizde bilgi olmadan böyle konuşmayın, kimseye de küfürle cevap vermeyin yazmayın şikayet edin bizler gerekeni yaparız zaten siz yazdıkça hastalıklarını tetikliyorsunuz cevap yazmayın o konulara. Temelde yatan ciddiye alınmak, iyi yada kötü karşısında bir muhattap bulmak. Gerçek hayatta bunu bulamıyorlar, sanalda da bocalayınca bu yönteme başvuruluyor.
Üye: 5, Misafir: 1
Şuan takip ediyor çünkü onu konuşuyorsunuz![]()

15 dakikaya gelirim![]()

öleleri zaten ciddiye alınmayacak kuruşluk insanlarKimse hakkında elinizde bilgi olmadan böyle konuşmayın, kimseye de küfürle cevap vermeyin yazmayın şikayet edin bizler gerekeni yaparız zaten siz yazdıkça hastalıklarını tetikliyorsunuz cevap yazmayın o konulara. Temelde yatan ciddiye alınmak, iyi yada kötü karşısında bir muhattap bulmak. Gerçek hayatta bunu bulamıyorlar, sanalda da bocalayınca bu yönteme başvuruluyor.
Üye: 5, Misafir: 1
Şuan takip ediyor çünkü onu konuşuyorsunuz![]()

Ekran kartı ne ?
Bilmemnabüüz