Bu gece kimler var bakalım? Gececiler buraya!

Sponsorlu Bağlantılar

ByKatre

ByKatre

Üye
valla ben karışmıyorum hadi size hayırlı geceler Allah'a Emanet :perde:

aLoNeAnqe

aLoNeAnqe

Üye
ona hacker diyorsun , yaptığı işler çok zor işler gibi anlatıyorsun artı beni tanıyorsun ve daha yeni üyesin.
kendimden şüphelenmeye başladım hee şimdi mesaj yazanları bir yere not ediyom yarına hazırlık yapıyom:ehe

EroL

EroL

Emekli Yönetici
Kimse hakkında elinizde bilgi olmadan böyle konuşmayın, kimseye de küfürle cevap vermeyin yazmayın şikayet edin bizler gerekeni yaparız zaten siz yazdıkça hastalıklarını tetikliyorsunuz cevap yazmayın o konulara. Temelde yatan ciddiye alınmak, iyi yada kötü karşısında bir muhattap bulmak. Gerçek hayatta bunu bulamıyorlar, sanalda da bocalayınca bu yönteme başvuruluyor.

Üye: 5, Misafir: 1

Şuan takip ediyor çünkü onu konuşuyorsunuz :)

• Beğen
Tepkiler: BrainHacker, B.A.R.O.N, ByKatre ve 4 diğerleri
mürteza16

mürteza16

Üye
15 dakikaya gelirim :bye2:

ByKatre

ByKatre

Üye
Kimse hakkında elinizde bilgi olmadan böyle konuşmayın, kimseye de küfürle cevap vermeyin yazmayın şikayet edin bizler gerekeni yaparız zaten siz yazdıkça hastalıklarını tetikliyorsunuz cevap yazmayın o konulara. Temelde yatan ciddiye alınmak, iyi yada kötü karşısında bir muhattap bulmak. Gerçek hayatta bunu bulamıyorlar, sanalda da bocalayınca bu yönteme başvuruluyor.

aynen öyle erol abi :oke:

Enpatsu Shakugan

Enpatsu Shakugan

Üye
nabüüz

NEXUS

NEXUS

Üye

öleleri zaten ciddiye alınmayacak kuruşluk insanlar :)

Üst Alt