la bi hal hatir sormadiniz nasılsınız sizi ılk defa görsem de :ehe
ByKatre Üye Anil-D' Alıntı: la bi hal hatir sormadiniz Genişletmek için tıkla ... nasılsınız sizi ılk defa görsem de
Anil-D' Alıntı: la bi hal hatir sormadiniz Genişletmek için tıkla ... nasılsınız sizi ılk defa görsem de
mürteza16 Üye ByKatre' Alıntı: neden ki hocam Genişletmek için tıkla ... Tartışmac kavgacı ve sert biriyim
ByKatre Üye mürteza16' Alıntı: İnşallah Anket yapsaydılar şuan moddum Genişletmek için tıkla ... anket ? mürteza16' Alıntı: Tartışmac kavgacı ve sert biriyim Genişletmek için tıkla ... anladım
mürteza16' Alıntı: İnşallah Anket yapsaydılar şuan moddum Genişletmek için tıkla ... anket ? mürteza16' Alıntı: Tartışmac kavgacı ve sert biriyim Genişletmek için tıkla ... anladım
Anil-D Üye ByKatre' Alıntı: nasılsınız sizi ılk defa görsem de Genişletmek için tıkla ... ben Buranin eskisiyim yabancı dilim
ByKatre' Alıntı: nasılsınız sizi ılk defa görsem de Genişletmek için tıkla ... ben Buranin eskisiyim yabancı dilim
NEXUS Üye ByKatre' Alıntı: sana niye sövsün ki hocam Genişletmek için tıkla ... mürteza'yla tartışmaya girmişti benim açtığım konuda sebebi bu
ByKatre' Alıntı: sana niye sövsün ki hocam Genişletmek için tıkla ... mürteza'yla tartışmaya girmişti benim açtığım konuda sebebi bu
The Shadow Üye .NeXuS.' Alıntı: mürteza'yla tartışmaya girmişti benim açtığım konuda sebebi bu Genişletmek için tıkla ... Orada sen girmemismiydin
.NeXuS.' Alıntı: mürteza'yla tartışmaya girmişti benim açtığım konuda sebebi bu Genişletmek için tıkla ... Orada sen girmemismiydin
ByKatre Üye Anil-D' Alıntı: ben Buranin eskisiyim yabancı dilim Genişletmek için tıkla ... anladım zaten 15000
NEXUS Üye The Shadow' Alıntı: Orada sen girmemismiydin Genişletmek için tıkla ... eski mesajlarda onunla girmişti.
The Shadow' Alıntı: Orada sen girmemismiydin Genişletmek için tıkla ... eski mesajlarda onunla girmişti.
Anil-D Üye ByKatre' Alıntı: anladım zaten 15000 Genişletmek için tıkla ... yok hepsi burdan dil o.O sen nasilsin
ByKatre' Alıntı: anladım zaten 15000 Genişletmek için tıkla ... yok hepsi burdan dil o.O sen nasilsin
The Shadow Üye Electricwizard' Alıntı: erol profilime bakmış şu sapığa mesaj atığım için son mesajım olabilir Genişletmek için tıkla ... En fazla ceza puani yersin
Electricwizard' Alıntı: erol profilime bakmış şu sapığa mesaj atığım için son mesajım olabilir Genişletmek için tıkla ... En fazla ceza puani yersin
ByKatre Üye Anil-D' Alıntı: yok hepsi burdan dil o.O sen nasilsin Genişletmek için tıkla ... bende ıyiyim Allah'a Şükür
Anil-D' Alıntı: yok hepsi burdan dil o.O sen nasilsin Genişletmek için tıkla ... bende ıyiyim Allah'a Şükür
teknolojibaronu Üye Beyler pc yi kapatmadan önce minecraft çalışıyordu şimdi çalışmıyor ya neden böyle olii