Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Allah daim etsin şu güzel vaktitte sana da hayır duam bulunsun Allah'a şükür abi okulumun bu dönemini de takıntısız bitirdim içim rahat. Ramazanda pek farklılık olmuyor genelde sıcak hava da etkileyince. Monoton devam yani
eğer illa yapacaksan 069d yi al 60tl servis ücreti 100tl ram alsan taktır 160tl Ekle 840m i 35tl ye almış oluyorsun çaktın ?
ben verdim elhamdülillah ayın 15 inde gözlerim
aynen öyle işte her halükarda öyle aradım asus u servis saatleri 18e kadar dedi belki yarin bi daha ararım mail de attım olmadı 160tl Gerek yok ama zaten diğer konuya yazdım noldu gittiniz
Enpatsu Shakugan
Üye
60 tl işçilik çok ya bence bugün patronun bilgisayarının dvd sürücüsünü tamir ettiler +format attılar 60 lira verdi
ByKatre
Üye
bence de çok ama gerek yok dediğim gibi sıkıntı yok sen az daha bekle mail e cevap gelsin bi arayayım bi de ama sıkıntı olacağını sanmıyorum zaten baktıysan resimlere falan bilerek kolay ayrı bir kapak var ram bulunan bölmede