ben arada bakıyorum ;) o zaman simdiden hayatimizi yasayalim derim :eller:
by-pegasus Üye bycatre' Alıntı: ben arada bakıyorum Genişletmek için tıkla ... o zaman simdiden hayatimizi yasayalim derim
bycatre' Alıntı: ben arada bakıyorum Genişletmek için tıkla ... o zaman simdiden hayatimizi yasayalim derim
ByKatre Üye Mr Qwerty' Alıntı: Şu banlanan üye demişsiniz kim o? Lumia 1020'mden Gönderildi. Kayıt Tarihi: 30.06.14 Genişletmek için tıkla ... @Treksimut dalga geçmiş admin le zxdelemi' Alıntı: o zaman simdiden hayatimizi yasayalim derim Genişletmek için tıkla ... BLooD_ReG' Alıntı: lol oynuyorum gelin Genişletmek için tıkla ... :teşekkür:
Mr Qwerty' Alıntı: Şu banlanan üye demişsiniz kim o? Lumia 1020'mden Gönderildi. Kayıt Tarihi: 30.06.14 Genişletmek için tıkla ... @Treksimut dalga geçmiş admin le zxdelemi' Alıntı: o zaman simdiden hayatimizi yasayalim derim Genişletmek için tıkla ... BLooD_ReG' Alıntı: lol oynuyorum gelin Genişletmek için tıkla ... :teşekkür:
ByKatre Üye Mr Qwerty' Alıntı: Okudum inşAllah canım ya Lumia 1020'mden Gönderildi. Kayıt Tarihi: 30.06.14 Genişletmek için tıkla ... sıkıntı yok o zaman
Mr Qwerty' Alıntı: Okudum inşAllah canım ya Lumia 1020'mden Gönderildi. Kayıt Tarihi: 30.06.14 Genişletmek için tıkla ... sıkıntı yok o zaman
ByKatre Üye Mr Qwerty' Alıntı: İnş Lumia 1020'mden Gönderildi. Kayıt Tarihi: 30.06.14 Genişletmek için tıkla ... hadi ben kaçar
Mr Qwerty' Alıntı: İnş Lumia 1020'mden Gönderildi. Kayıt Tarihi: 30.06.14 Genişletmek için tıkla ... hadi ben kaçar
0MG90 Üye Mr Qwerty' Alıntı: İnş Lumia 1020'mden Gönderildi. Kayıt Tarihi: 30.06.14 Genişletmek için tıkla ... Ne?
Mr Qwerty' Alıntı: İnş Lumia 1020'mden Gönderildi. Kayıt Tarihi: 30.06.14 Genişletmek için tıkla ... Ne?