Aleyküm Selam :tebessüm:
ByKatre Üye Mr Qwerty' Alıntı: Hele şukur derken Lumia 1020'mden Gönderildi. Kayıt Tarihi: 30.06.14 Genişletmek için tıkla ... normalde 2 dakika falan önce konuşmaya başlardık gececilerde
Mr Qwerty' Alıntı: Hele şukur derken Lumia 1020'mden Gönderildi. Kayıt Tarihi: 30.06.14 Genişletmek için tıkla ... normalde 2 dakika falan önce konuşmaya başlardık gececilerde
ByKatre Üye OttomaN TigeR' Alıntı: İyi geceler gençler, muhabbetiniz daim olsun. Genişletmek için tıkla ... amin abi mürteza16' Alıntı: Millet İrem Derici sayesinde şükretmeyi öğrendi. Genişletmek için tıkla ... o kim
OttomaN TigeR' Alıntı: İyi geceler gençler, muhabbetiniz daim olsun. Genişletmek için tıkla ... amin abi mürteza16' Alıntı: Millet İrem Derici sayesinde şükretmeyi öğrendi. Genişletmek için tıkla ... o kim
mürteza16 Üye OttomaN TigeR' Alıntı: İyi geceler gençler, muhabbetiniz daim olsun. Genişletmek için tıkla ... İyi geceler abi bycatre' Alıntı: abi 31000 mesajı nasıl yaptın yaw Genişletmek için tıkla ... Yapan yapıyor. 1 yıl sonra bende yapmış olurum.
OttomaN TigeR' Alıntı: İyi geceler gençler, muhabbetiniz daim olsun. Genişletmek için tıkla ... İyi geceler abi bycatre' Alıntı: abi 31000 mesajı nasıl yaptın yaw Genişletmek için tıkla ... Yapan yapıyor. 1 yıl sonra bende yapmış olurum.
mürteza16 Üye bycatre' Alıntı: geçen biri vardı mesaj kasıyorum 1 2 diye mesaj atıyordu koptum ya Genişletmek için tıkla ... O zat banlandı
bycatre' Alıntı: geçen biri vardı mesaj kasıyorum 1 2 diye mesaj atıyordu koptum ya Genişletmek için tıkla ... O zat banlandı
ByKatre Üye mürteza16' Alıntı: O zat banlandı Genişletmek için tıkla ... ıyi birine benziyordu be bizim yaptığımızla onun yaptığı arasındaki fark neydi ki
mürteza16' Alıntı: O zat banlandı Genişletmek için tıkla ... ıyi birine benziyordu be bizim yaptığımızla onun yaptığı arasındaki fark neydi ki
0MG90 Üye mürteza16' Alıntı: Millet İrem Derici sayesinde şükretmeyi öğrendi. Genişletmek için tıkla ... Ne güldüm ya
mürteza16' Alıntı: Millet İrem Derici sayesinde şükretmeyi öğrendi. Genişletmek için tıkla ... Ne güldüm ya
mürteza16 Üye bycatre' Alıntı: ıyi birine benziyordu be bizim yaptığımızla onun yaptığı arasındaki fark neydi ki Genişletmek için tıkla ... O adminle dalga geçtiği için banlandı 0MG90' Alıntı: Ne güldüm ya Genişletmek için tıkla ...
bycatre' Alıntı: ıyi birine benziyordu be bizim yaptığımızla onun yaptığı arasındaki fark neydi ki Genişletmek için tıkla ... O adminle dalga geçtiği için banlandı 0MG90' Alıntı: Ne güldüm ya Genişletmek için tıkla ...
0MG90 Üye Sevgililer Günü filmini indiriyorum bakalım nası Kadrosu baya bi zengin inşallah vakit kaybı değildir
Sevgililer Günü filmini indiriyorum bakalım nası Kadrosu baya bi zengin inşallah vakit kaybı değildir
ByKatre Üye mürteza16' Alıntı: O adminle dalga geçtiği için banlandı Genişletmek için tıkla ... hangi admin ıle dalga geçti
mürteza16' Alıntı: O adminle dalga geçtiği için banlandı Genişletmek için tıkla ... hangi admin ıle dalga geçti
mürteza16 Üye 0MG90' Alıntı: Sevgililer Günü filmini indiriyorum bakalım nası Kadrosu baya bi zengin inşallah vakit kaybı değildir Genişletmek için tıkla ... Yönetmeni kim? bycatre' Alıntı: hangi admin ıle dalga geçti Genişletmek için tıkla ... Erol
0MG90' Alıntı: Sevgililer Günü filmini indiriyorum bakalım nası Kadrosu baya bi zengin inşallah vakit kaybı değildir Genişletmek için tıkla ... Yönetmeni kim? bycatre' Alıntı: hangi admin ıle dalga geçti Genişletmek için tıkla ... Erol