by-pegasus
Üye
avatarındaki araba ne delorean mı![]()
1967 model mustang
v8
avatarındaki araba ne delorean mı![]()
Bu transformersdaki sarı robotun arabası1967 model mustang
v8

Bu transformersdaki sarı robotun arabası![]()
Ben bilmem eşim bilirdekihangi verilen![]()
Bumblebee mi ? Onun arabasi farkli degil miydiBu transformersdaki sarı robotun arabası![]()

Ha hepsi birbirine benziyo la nasi biliyon bu kadaryo o camaro ss
Evet farklıymışBumblebee mi ? Onun arabasi farkli degil miydi![]()

Cok fark var aslinda ikisinin arasindaHa hepsi birbirine benziyo la nasi biliyon bu kadar
Evet farklıymış![]()

Ben bilmem eşim bilirdeki

Bağıran araba seviyon demek kihahhahahhahaha guldurdun beni ya aga o arabayi alsan hani hiz yapmam drift yapmam az yaksin yeni model dursun ses cikarmasin diyosan tamam
ama benim gibi motor calistimi kabin yikilsin el freni cekildimi araba yerinde duramasin baska arabalar gordumu toz yuttursun sesiyle komsulari ayaklandirsin diyosan isin zor![]()

Ha hepsi birbirine benziyo la nasi biliyon bu kadar
Evet farklıymış![]()
Bağıran araba seviyon demek ki![]()

Vay be adam vikipedi beyler dağılınezan okunuyorbak camaronun kizgin insan gibi bi bakisi olur
dosgenin farlari muthistir
mustanin farlari hep aynidir far lambasi gibi sis lambasi vardir mustang kalin ses cikarir dodge sanki hortum patlarmiscasina ses verir camaro biraz incedir
Daha erkenVay be adam vikipedi beyler dağılınezan okunuyor

Vay be adam vikipedi beyler dağılın

Hadi iyi gecelerneyse beyler ben kaçtım zor kalkıyorum yarın görüşürüzLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Bende yaticam uykudan net kablosunu gormedim tekme attim allahtan su an calisiyo

neyse beyler ben kaçtım zor kalkıyorum yarın görüşürüzLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız