by-pegasus
Üye
deniz emirhana güvenebilirsin bizdendir onoldu la sustunuz![]()
davet ettim onu
ama aga iste insan nede olsa bi saatten sonra cokuyor
deniz emirhana güvenebilirsin bizdendir onoldu la sustunuz![]()
Bu olay 2 yılı geçti demiama babasi ogrenince isler degisti![]()
Bu olay 2 yılı geçti demi
Uf ulan bu ne cocugun hayati askla baslamis![]()

vay be
Aynen arabayı iyi saklamısınama babasi yakalasaydi o gece beni belami .........

Araba kullanmayi bilmesen zaten su an mezarda olurdun buyuk bi ihtimalle zxdelemi diye bi uye olmazdiama babasi yakalasaydi o gece beni belami .........

vay beşu anda kız varmı
Araba kullanmayi bilmesen zaten su an mezarda olurdun buyuk bi ihtimalle zxdelemi diye bi uye olmazdi![]()
Tavuk mu kesiyo la o kolay mı o kadar o işlersevemiyorum olsa dahil canim istemiyo olmuyo ama i simdi oralarda kim bilir neler yapiyo bazen birak gitsin yoksa sefer amca keser beni diyorum kimi zaman amaaan ne olacak devam diyorum
Kızın babasıda yani
ben o olaydan 2 gun once aramamizin silindir ustlerinden aldirttim ve subap ayari cektim
sonra benzin vanasini actim oyle yoksa adamin altinda 94 model sahin var bunlari yapmasam kesin onumu keserdi
Adamda her şey var 
sonra babası peşini bıraktı galiba![]()
Arabalardan iyi anlıyon galiba![]()
ben o olaydan 2 gun once aramamizin silindir ustlerinden aldirttim ve subap ayari cektim
sonra benzin vanasini actim oyle yoksa adamin altinda 94 model sahin var bunlari yapmasam kesin onumu keserdi

Tavuk mu kesiyo la o kolay mı o kadar o işler

Arabalardan iyi anlıyon galiba![]()

Allah sana bugatti veyron kullanmayı nasip etsin inşallahorada anlattigim gibi 10 yasindan itibaren tamircide calisiyodum bi tek bu sene biraktim yani 4 senedir filan calisiyodum tutkum yuzunden![]()