Bugün bi haller olmuş foruma :D Aynen :ehe
Silinen Üye 988579 Kapalı Hesap Bugün deyil önceden buralar hep tarlaydı sohbetler iyidi şimdi azaldı
Enpatsu Shakugan Üye bari mesaj kasak BLooD_ReG' Alıntı: Bugün deyil önceden buralar hep tarlaydı sohbetler iyidi şimdi azaldı Genişletmek için tıkla ... Buralar eskiden dutluktu
bari mesaj kasak BLooD_ReG' Alıntı: Bugün deyil önceden buralar hep tarlaydı sohbetler iyidi şimdi azaldı Genişletmek için tıkla ... Buralar eskiden dutluktu
The Shadow Üye The Nightmare' Alıntı: bari mesaj kasak Buralar eskiden dutluktu Genişletmek için tıkla ... Kasalim bakalim
The Nightmare' Alıntı: bari mesaj kasak Buralar eskiden dutluktu Genişletmek için tıkla ... Kasalim bakalim
Enpatsu Shakugan Üye windos' Alıntı: Hadi herkese selamlar bundan sonra buraya tekrar gelemem belki Genişletmek için tıkla ... Sen kimsin
windos' Alıntı: Hadi herkese selamlar bundan sonra buraya tekrar gelemem belki Genişletmek için tıkla ... Sen kimsin
Enpatsu Shakugan Üye windos' Alıntı: vaay yarbay olmuşun ben kimim -Furkan Anıl a söyle taşınırken piranamın teki öldü Genişletmek için tıkla ... Aynen olduk napıyon nasi gidiyo
windos' Alıntı: vaay yarbay olmuşun ben kimim -Furkan Anıl a söyle taşınırken piranamın teki öldü Genişletmek için tıkla ... Aynen olduk napıyon nasi gidiyo
Enpatsu Shakugan Üye ugrasmiyon artık açtırmaya galiba The Shadow' Alıntı: Yeni insan kokusu aliyorum burda Genişletmek için tıkla ... Furkan la
ugrasmiyon artık açtırmaya galiba The Shadow' Alıntı: Yeni insan kokusu aliyorum burda Genişletmek için tıkla ... Furkan la
Enpatsu Shakugan Üye windos' Alıntı: eyi işte takılıyoz bizimkiler nerde Genişletmek için tıkla ... Kedici hiç uğramıyor nexus da 3 gündür uğramıyor anıl geri geldi böyle işte
windos' Alıntı: eyi işte takılıyoz bizimkiler nerde Genişletmek için tıkla ... Kedici hiç uğramıyor nexus da 3 gündür uğramıyor anıl geri geldi böyle işte
Enpatsu Shakugan Üye windos' Alıntı: Ben olmayınca gelmezler Genişletmek için tıkla ... Aynen pirana nasi öldü la
Enpatsu Shakugan Üye The Shadow' Alıntı: Nickleri yazdin da aklima geldi @.NeXuS. nerde cidden piyasada yok bu aralar Genişletmek için tıkla ... Hangi cehennemde acaba bu adam
The Shadow' Alıntı: Nickleri yazdin da aklima geldi @.NeXuS. nerde cidden piyasada yok bu aralar Genişletmek için tıkla ... Hangi cehennemde acaba bu adam
Enpatsu Shakugan Üye windos' Alıntı: ne biliyim damacana gibi bişeyin içindeydi ölmüş ama teki yaşıyor Genişletmek için tıkla ... Bitane daha alırsın pahalımi
windos' Alıntı: ne biliyim damacana gibi bişeyin içindeydi ölmüş ama teki yaşıyor Genişletmek için tıkla ... Bitane daha alırsın pahalımi
Enpatsu Shakugan Üye windos' Alıntı: 7,5 tl ben yatıyorum by Genişletmek için tıkla ... Tamam görüşürüz
Enpatsu Shakugan Üye windos' Alıntı: Nexus banlandı mı la ? Genişletmek için tıkla ... Bilmem ban mı yemiş
The Shadow Üye windos' Alıntı: profiline bakılmıyor ya yasaklamış ya ban Genişletmek için tıkla ... Aynen onu ben de farkettim ama gecen dun eski konulardan birine girdim cezali yazmiyodu heralde profili kapatmis
windos' Alıntı: profiline bakılmıyor ya yasaklamış ya ban Genişletmek için tıkla ... Aynen onu ben de farkettim ama gecen dun eski konulardan birine girdim cezali yazmiyodu heralde profili kapatmis
The Shadow Üye windos' Alıntı: @Anil-D ıda harcadılar Genişletmek için tıkla ... Yoo o actirdi banini